Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 29 jul 2018
Leestijd: 1 minuut

Beveiligers moeten bierdouche Lil’ Kleine voorkomen

strafwerkbutton

Lil’ Kleine heeft genoeg van de bierdouches waarmee zijn optredens steevast gepaard gaan. Om een nieuwe ‘douche’ te voorkomen heeft hij een nieuwe strategie bedacht: twee grote beveiligers die hem vergezellen op het podium.

Dreigende beveiligers

Tijdens een optreden op een festival in het Twentse Saasveld maakten de twee hun optreden, schrijft AT5. Op een filmpje op Dumpert is te zien hoe de beveiligers dreigend heen en weer lopen op het podium, om te zorgen dat het niet nat wordt.

Eén van hen vermoedt op gegeven moment dat een bezoeker iets van plan is en begint te wijzen en dreigende gebaren richting het publiek te maken. Dat wordt niet gevolgd door een bierdouche, waaruit op te maken valt dat het in ieder geval bij dit voorval heeft gewerkt.

‘In 30 seconden 15.000 euro’

Lil’ Kleine komt de afgelopen tijd vaker in het nieuws omtrent de bierdouches. In juni verliet hij het podium van een optreden in Hengevelde nadat er met bier was gegooid. Met de woorden „ik stond hier nu 30 seconden en ik heb 15.000 euro verdiend, doei", verliet de rapper het podium.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.