Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 4 jul 2018
Leestijd: 1 minuut

André Hazes is oververmoeid en zegt optredens af

André Hazes is oververmoeid en moet op doktersadvies voorlopig rust houden. De zanger heeft al zijn optredens voor de komende maand afgezegd.

Meer dan de zoon van

„Gisteren ben ik naar de dokter gegaan vanwege een ongelooflijke pijn in mijn hoofd. Ik heb uitgelegd hoe mijn afgelopen jaren eruit hebben gezien en hoe ik mezelf daardoor heb behandeld. Ik heb mij de afgelopen jaren mijn vingers tot het bot gewerkt omdat ik jullie allemaal wilde laten zien dat ik meer ben dan de zoon van", begint André zijn excuusbericht aan zijn fans op Instagram.

„Ik wilde mezelf bewijzen naar iedereen in Nederland. Ik heb lichamelijke klachten genegeerd en heb nachten doorgehaald omdat ik zelf dacht dat dat de manier was om te kunnen blijven presteren. Altijd in mijn achterhoofd gehouden dat ooit iemand tegen mij zei dat mij wat mijn vader bereikt had, nooit zal lukken… Misschien niet goed geweest, maar ik kan alleen maar hopen dat jullie hebben gezien dat ik dit kan. Zelf.”

Begrip

Volgens André is hij door zijn fans al eens gewaarschuwd dat hij op zichzelf moet letten en dat beaamt hij nu. „Na een lang gesprek heeft de dokter voor mij besloten, en ik zeg het met veel pijn in mijn hart, dat ik rust moet nemen. We hebben besloten minimaal een maand alles wat met werk te maken heeft af te zeggen en rust in te lassen. Ik hoop oprecht op jullie begrip. Het spijt me als ik mensen teleurstel die mij hebben geboekt, of die een kaartje voor mij hebben gekocht. Maar voor 1 keer moet ik aan mijzelf denken."

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.