Imre Himmelbauer
Imre Himmelbauer Entertainment 27 jun 2018
Leestijd: 1 minuut

Glennis Grace blaast VS met geweldige auditie omver

trigger

Glennis Grace heeft met haar auditie de jury van America’s Got Talent helemaal omvergeblazen. De 40-jarige zangeres is met unanieme stemmen van de jury door naar de volgende ronde van het bekende programma.

De auditie werd gisternacht op de Amerikaanse zender NBC uitgezonden. De Nederlandse artieste droeg het nummer Run To You van Whitney Houston voor. Dat deed ze bijzonder overtuigend. Het publiek was uitzinnig en gaf Grace na haar song een staande ovatie.

Ster

Ook de juryleden, die erom bekend staan erg kritisch te zijn, hadden niets dan goede woorden voor Grace. Simon Cowell: „Ik zit hier en denk alleen maar: ‘Je ziet er geweldig uit, je klinkt geweldig.’ Het voelt alsof ik al naar een ster aan het kijken ben. Je bent gewoon een geweldige artiest, Glennis." Ook jurylid Heidi Klum deed een duit in het zakje: „Je bent absoluut fantastisch. En ik denk dat het beste compliment dat ik je kan geven is dat je ook echt zoals Whitney Houston klinkt. Het is ongelofelijk."

UIteraard kreeg ze van alle vier de juryleden een ‘ja’ en mocht ze door naar de volgende ronde. Backstage was ze zichtbaar geëmotioneerd door het geweldige nieuws. Ook op Twitter liet ze later nog van zich horen: „Mijn hart stroomt over! Dank je wel America’s Got Talent en dank ook aan alle fans!”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.