Grotere cupmaat in één week? Het kan met deze bh!

5 september 2015 om 18:37Astrid Ottens
Grotere cupmaat in één week? Het kan met deze bh!
foto: Colourbox

Een Servische ex-ingenieurstudent heeft een oplossing bedacht voor vrouwen die grotere borsten willen. Vergeet plastische chirurgie, met de bh van Milan Milic zou je in zeven dagen tijd één cupmaat groter krijgen.

Geen chirurg

Milic is voormalig ingenieurstudent. Hij ontwierp de ‘E-bra’ in eerste instantie voor zijn vriendin Jelena, die niet tevreden was met de grootte van haar borsten. Naar een plastisch chirurg stappen vond ze eng, daarom besloot Milic een stukje wonderlijk ondergoed te ontwerpen, waardoor haar borsten groter zouden worden. 

Volgens Milic zal de bijzondere bh niet alleen borsten groter maken; door het ding zullen ze gelift worden en dichterbij elkaar komen te staan. Zijn vriendin mocht het prototype testen en was meteen onder de indruk. ,,We dachten dat het resultaat nog wel even uit zou blijven, maar het verschil was na twee dagen al zichtbaar’’, aldus de ontwerper.

Lees ook: Onderzoek: dragen van een beha slecht voor de buste

,,Na een een week had Jelena er al een cupmaat bij. Ze droeg de ‘E-bra’ drie keer per dag voor vijf minuten. In die tijd werden haar borsten op een bepaalde manier gemasseerd door de bh.’’ Inmiddels is de wonderbh al door verschillende vrouwen getest, ook die uitkomsten bleken succesvol. Het stuk ondergoed ondergaat nu een aantal klinische proeven. Als de uitkomst daarvan positief is, kan de bh op de markt worden gebracht.