Kleren maken de radioman

17 september 2013 om 13:30Steven van indepaskamer.nl
Kleren maken de radioman

Ineens is het er dan. Fashion Style Radio. Een idee dat begin dit jaar een hersenspinsel was, is nu ineens werkelijkheid. Kennen jullie het station al? Het is een digitaal radiostation op www.myradio.nl waar je muziek van stijliconen en trendsetters voorbij hoort komen. Tussen de nummers door hoor je stylingtips en elke dag komt er een nieuwe look of the day voorbij. Allemaal gericht op mannenmode!

Een hersenspinsel die uitgroeit tot werkelijkheid zorgt ervoor dat een kleine jongen snel groot wordt. Het radio- en muziekgedeelte namen de mensen van MyRadio op zich en het fashion en stylegedeelte nam ik voor mijn rekening. Super leuk en doodeng tegelijk. Nog nooit heb ik een fotoshoot georganiseerd en hoe kwam ik in godsnaam aan 30 looks?! Eenmaal een go op het concept had ik geen tijd meer om te treuzelen. Er moesten looks komen voor mannen die geïnteresseerd zijn in mode & styling, maar mode & styling niet zien als levenswijsheid.

Vrienden en familie werden opgetrommeld om mee te helpen met de fotoshoot voor de 30 looks. Trends zijn leuk, maar niets gaat niet boven eigen stijl. Met deze gedachte ben ik de Haagse stad in gedoken opzoek naar de juiste looks. Wat voor looks zijn het geworden? Onder andere een look die je naar een date kan dragen (maak indruk door opvallende cheetah print schoenen te dragen), eentje voor een relaxte zondag en één geïnspireerd op de Nederlandse Keningston. Check de looks op www.indepaskamer.nl en laat weten wat je van de looks vindt.

De looks staan nu, maar met de muziek ben ik nog aan het stoeien. Hier heb ik jullie hulp bij nodig. Welke muziekiconen die bekend staan om hun stijl en jou als man inspireren vind jij passen bij een Fashion Style radiostation. Laat het me weten via http://www.indepaskamer.nl/kleren-maken-de-radioman en wie weet kunnen we je suggestie opnemen in de playlist.