#3: Wat er gebeurt als proppers helemaal losgaan

11 augustus 2017 om 17:58 door Elske van der Velden
#3: Wat er gebeurt als proppers helemaal losgaan

De crew van Club NL staat aan de vooravond van het lekkerste wekelijkse festival op Mallorca: Mallorca Open Air. En dat belooft wat te worden. Want naast keihard werken, gaat de crew zelf ook lekker los. En als proppers losgaan... Precies.

Bekijk de nieuwste aflevering van 'Mallorca is van ons' hier!

VOLGENDE AFLEVERING >>>

Vrijdag 11 augustus om 19:00 uur in de Metro-app en op Metronieuws.nl!

<<< VORIGE AFLEVERING

OVER MALLORCA IS VAN ONS

Daan, Marijke, Sjon, Roy, Carmell en Janell werken de hele zomer in Club NL op Mallorca. Telegraaf VNDG en Metro volgden ze tijdens het proppen, bij optredens van artiesten als Dyna en Biggi, en geven een kijkje in de wereld van het managen van een van de grootste clubs van Mallorca. Want is het eigenlijk alleen maar zon, zee, strand en seks? Of is het vooral kéihard werken?

De hoofdrolspelers. De heren vlnr: Roy, Sjon en Daan. De dames vlnr: Janell, Marijke en Carmell.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!