#2: Zo krijgen proppers jou dus hun club in

4 augustus 2017 om 18:58 door Elske van der Velden
#2: Zo krijgen proppers jou dus hun club in

Hoe doen ze dat toch, die proppers? Hoe trekken ze die hordes toeristen hun club in? Zijn het hun looks? De briljante grappen die ze maken? Hun versiertrucs..? In de tweede aflevering van ‘Mallorca is van ons!’ leren we de kneepjes van het proppervak van de pro's van Club NL.

Volgende aflevering >>>

Vrijdag 11 augustus om 19:00 uur in de Metro-app en op Metronieuws.nl!

<<< Vorige aflevering

Over Mallorca is van ons

Daan, Marijke, Sjon, Roy, Carmell en Janell werken de hele zomer in Club NL op Mallorca. Telegraaf VNDG en Metro volgden ze tijdens het proppen, bij optredens van artiesten als Dyna en Biggi, en geven een kijkje in de wereld van het managen van een van de grootste clubs van Mallorca. Want is het eigenlijk alleen maar zon, zee, strand en seks? Of is het vooral kéihard werken?

De hoofdrolspelers. De heren vlnr: Roy, Sjon en Daan. De dames vlnr: Janell, Marijke en Carmell.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!