Likeability of 5

Camera video#2: Zo krijgen proppers jou dus hun club in

Foto van 'Elske van der Velden'

Elske van der Velden

14 AUG 2017

Hoe doen ze dat toch, die proppers? Hoe trekken ze die hordes toeristen hun club in? Zijn het hun looks? De briljante grappen die ze maken? Hun versiertrucs..? In de tweede aflevering van ‘Mallorca is van ons!’ leren we de kneepjes van het proppervak van de pro's van Club NL.

Volgende aflevering >>>

Vrijdag 11 augustus om 19:00 uur in de Metro-app en op Metronieuws.nl!

<<< Vorige aflevering

Over Mallorca is van ons

Daan, Marijke, Sjon, Roy, Carmell en Janell werken de hele zomer in Club NL op Mallorca. Telegraaf VNDG en Metro volgden ze tijdens het proppen, bij optredens van artiesten als Dyna en Biggi, en geven een kijkje in de wereld van het managen van een van de grootste clubs van Mallorca. Want is het eigenlijk alleen maar zon, zee, strand en seks? Of is het vooral kéihard werken?

De hoofdrolspelers. De heren vlnr: Roy, Sjon en Daan. De dames vlnr: Janell, Marijke en Carmell.


lol
user_678a19420495cd308a1890814370e1c3fec0faf3_avatar

Log in om een reactie te plaatsen

Views

900+

Camera video#6: Ik heb nog nooit van m’n leven een relatie gehad

Foto van 'Metro'

Metro

1 SEP 2017

Zon, zee, strand... en seks? In de allerlaatste aflevering van 'Mallorca is van ons' stellen we dan eindelijk die vraag die op ieders lippen brandt: hoe 'vriendschappelijk' gaan Daan, Marijke, Sjon, Roy, Carmell en Janell écht met elkaar om?

Camera video#5: Freddy Moreira zet Mallorca op z’n kop

Foto van 'Metro'

Metro

1 SEP 2017

Mallorca staat in vuur en vlam, want niemand minder dan dj Freddy Moreira – liefkozend ‘vrouwenmagnaat’ genoemd door de crew van Club NL – bezoekt het zonnige eiland. Laat het feest maar beginnen!

Camera video#4: Zij is het mooiste meisje van het (ei)land

Foto van 'Elske van der Velden'

Elske van der Velden

31 AUG 2017

Het is the day after Mallorca Open Air en dat betekent dat Daan, Marijke, Sjon, Roy, Carmell en Janell met een flinke kater aan het werk moeten. Op het strand van Mallorca doen de mannen een brakke poging om een paar meiden naar Club NL te krijgen, om vervolgens troost te zoeken bij het allermooiste meisje van Mallorca.

Bekijk de nieuwste aflevering van 'Mallorca is van ons' hier!

On Fire

Camera video#3: Wat er gebeurt als proppers helemaal losgaan

Foto van 'Elske van der Velden'

Elske van der Velden

19 AUG 2017

De crew van Club NL staat aan de vooravond van het lekkerste wekelijkse festival op Mallorca: Mallorca Open Air. En dat belooft wat te worden. Want naast keihard werken, gaat de crew zelf ook lekker los. En als proppers losgaan... Precies.

Bekijk de nieuwste aflevering van 'Mallorca is van ons' hier!

Likeability of 5

Camera video#1: Mallorca is van ons!

Foto van 'Elske van der Velden'

Elske van der Velden

11 AUG 2017

Daan, Marijke, Sjon, Roy, Carmell en Janell werken de hele zomer in Club NL op Mallorca. Telegraaf VNDG en Metro volgden ze tijdens het proppen, bij optredens van artiesten als Dyna en Biggi, en geven een kijkje in de wereld van het managen van een van de grootste clubs van Mallorca. Want is het eigenlijk alleen maar zon, zee, strand en seks? Of is het vooral kéihard werken?

Bekijk de eerste aflevering van Mallorca is van ons hier!

Mallorca is van ons! (6, slot): barvrouw Marijke

Mallorca is van ons! (6, slot): barvrouw Marijke

Marijke Knol: Ik werk zeven nachten per week en sta om drie uur op.

Foto van 'Erik Jonk'

Erik Jonk

28 JUL 2017

Mallorca is van ons! Dat is de naam van de realityserie die vanaf vrijdag 28 juli wekelijks wordt uitgezonden op de Metro-app en Metronieuws.nl. In zes afleveringen laten we in samenwerking met Telegraaf VNDG de werknemers van het populaire Club NL zien, die er tot en met eind augustus actief zijn.

Marijke Knol

Mallorca is van ons! (5): propper Daan

Mallorca is van ons! (5): propper Daan

Propper Daan: Werken en iedere dag kunnen feesten, prachtig toch?

Foto van 'Erik Jonk'

Erik Jonk

27 JUL 2017

Mallorca is van ons! Dat is de naam van de reality-serie die vanaf vrijdag 28 juli wekelijks wordt uitgezonden op de Metro-app en Metronieuws.nl. In zes afleveringen laten we in samenwerking met Telegraaf VNDG de werknemers van het populaire Club NL zien, die er tot en met eind augustus actief zijn.

Daan Siegerist