#1: Mallorca is van ons!

28 juli 2017 om 17:59 door Elske van der Velden
#1: Mallorca is van ons!

Daan, Marijke, Sjon, Roy, Carmell en Janell werken de hele zomer in Club NL op Mallorca. Telegraaf VNDG en Metro volgden ze tijdens het proppen, bij optredens van artiesten als Dyna en Biggi, en geven een kijkje in de wereld van het managen van een van de grootste clubs van Mallorca. Want is het eigenlijk alleen maar zon, zee, strand en seks? Of is het vooral kéihard werken?

Bekijk de eerste aflevering van Mallorca is van ons hier!

Vanaf 28 juli is ‘Mallorca is van ons’ elke vrijdag vanaf 19.00 uur te zien in de Metro-app en op Telegraaf VNDG. In de zes afleveringen volgen we de werknemers van Club NL drie dagen en drie nachten in de aanloop naar het hoogtepunt van de week, Mallorca Open Air. Artiesten als Dyna, F1rstman, D-Rashid en Radical Redemption treden op. Telegraaf VNDG-collega’s Rick en Marius zien we zelf aan het werk.

Over de hoofdrolspelers:

De hoofdrolspelers. De heren vlnr: Roy, Sjon en Daan. De dames vlnr: Janell, Marijke en Carmell.

Volgende aflevering >>>

 

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!