Likeability of 5

Camera video#1: Mallorca is van ons!

Foto van 'Elske van der Velden'

11 AUG 2017

Daan, Marijke, Sjon, Roy, Carmell en Janell werken de hele zomer in Club NL op Mallorca. Telegraaf VNDG en Metro volgden ze tijdens het proppen, bij optredens van artiesten als Dyna en Biggi, en geven een kijkje in de wereld van het managen van een van de grootste clubs van Mallorca. Want is het eigenlijk alleen maar zon, zee, strand en seks? Of is het vooral kéihard werken?

Bekijk de eerste aflevering van Mallorca is van ons hier!

Vanaf 28 juli is ‘Mallorca is van ons’ elke vrijdag vanaf 19.00 uur te zien in de Metro-app en op Telegraaf VNDG. In de zes afleveringen volgen we de werknemers van Club NL drie dagen en drie nachten in de aanloop naar het hoogtepunt van de week, Mallorca Open Air. Artiesten als Dyna, F1rstman, D-Rashid en Radical Redemption treden op. Telegraaf VNDG-collega’s Rick en Marius zien we zelf aan het werk.

Lees verder na deze advertentieAdd Arrow

Over de hoofdrolspelers:

De hoofdrolspelers. De heren vlnr: Roy, Sjon en Daan. De dames vlnr: Janell, Marijke en Carmell.

Volgende aflevering >>>


love
user_e5baafea4ff0758b103fa20c611ddd45a2fb758c_avatar

Views

800+

Lees verder na deze advertentieAdd Arrow

Camera video#6: Ik heb nog nooit van m’n leven een relatie gehad

Foto van 'Metro'

1 SEP 2017

Zon, zee, strand... en seks? In de allerlaatste aflevering van 'Mallorca is van ons' stellen we dan eindelijk die vraag die op ieders lippen brandt: hoe 'vriendschappelijk' gaan Daan, Marijke, Sjon, Roy, Carmell en Janell écht met elkaar om?

Alle afleveringen terugkijken

Dit was helaas de allerlaatste aflevering van 'Mallorca is van ons'. Wil je alle afleveringen nog even rustig terugkijken? Dat kan hier!

OVER MALLORCA IS VAN ONS

Daan, Marijke, Sjon, Roy, Carmell en Janell werken de hele zomer in Club NL op Mallorca. Telegraaf VNDG en Metro volgden ze tijdens het proppen, bij optredens van artiesten als Dyna en Biggi, en geven een kijkje in de wereld van het managen van een van de grootste clubs van Mallorca. Want is het eigenlijk alleen maar zon, zee, strand en seks? Of is het vooral kéihard werken?


Views

600+

Camera video#5: Freddy Moreira zet Mallorca op z’n kop

Foto van 'Metro'

1 SEP 2017

Mallorca staat in vuur en vlam, want niemand minder dan dj Freddy Moreira – liefkozend ‘vrouwenmagnaat’ genoemd door de crew van Club NL – bezoekt het zonnige eiland. Laat het feest maar beginnen!

VOLGENDE AFLEVERING >>>

Vrijdag 1 september om 19.00 uur in de Metro-app en op Metronieuws.nl!

<<< VORIGE AFLEVERING

OVER MALLORCA IS VAN ONS

Daan, Marijke, Sjon, Roy, Carmell en Janell werken de hele zomer in Club NL op Mallorca. Telegraaf VNDG en Metro volgden ze tijdens het proppen, bij optredens van artiesten als Dyna en Biggi, en geven een kijkje in de wereld van het managen van een van de grootste clubs van Mallorca. Want is het eigenlijk alleen maar zon, zee, strand en seks? Of is het vooral kéihard werken?


Views

300+

Lees verder na deze advertentieAdd Arrow

Camera video#4: Zij is het mooiste meisje van het (ei)land

Foto van 'Elske van der Velden'

31 AUG 2017

Het is the day after Mallorca Open Air en dat betekent dat Daan, Marijke, Sjon, Roy, Carmell en Janell met een flinke kater aan het werk moeten. Op het strand van Mallorca doen de mannen een brakke poging om een paar meiden naar Club NL te krijgen, om vervolgens troost te zoeken bij het allermooiste meisje van Mallorca.

Bekijk de nieuwste aflevering van 'Mallorca is van ons' hier!

VOLGENDE AFLEVERING >>>

<<< VORIGE AFLEVERING

OVER MALLORCA IS VAN ONS

De hoofdrolspelers. De heren vlnr: Roy, Sjon en Daan. De dames vlnr: Janell, Marijke en Carmell.

Daan, Marijke, Sjon, Roy, Carmell en Janell werken de hele zomer in Club NL op Mallorca. Telegraaf VNDG en Metro volgden ze tijdens het proppen, bij optredens van artiesten als Dyna en Biggi, en geven een kijkje in de wereld van het managen van een van de grootste clubs van Mallorca. Want is het eigenlijk alleen maar zon, zee, strand en seks? Of is het vooral kéihard werken?


Views

400+

On Fire

Camera video#3: Wat er gebeurt als proppers helemaal losgaan

Foto van 'Elske van der Velden'

19 AUG 2017

De crew van Club NL staat aan de vooravond van het lekkerste wekelijkse festival op Mallorca: Mallorca Open Air. En dat belooft wat te worden. Want naast keihard werken, gaat de crew zelf ook lekker los. En als proppers losgaan... Precies.

Bekijk de nieuwste aflevering van 'Mallorca is van ons' hier!

VOLGENDE AFLEVERING >>>

Vrijdag 11 augustus om 19:00 uur in de Metro-app en op Metronieuws.nl!

<<< VORIGE AFLEVERING

OVER MALLORCA IS VAN ONS

Daan, Marijke, Sjon, Roy, Carmell en Janell werken de hele zomer in Club NL op Mallorca. Telegraaf VNDG en Metro volgden ze tijdens het proppen, bij optredens van artiesten als Dyna en Biggi, en geven een kijkje in de wereld van het managen van een van de grootste clubs van Mallorca. Want is het eigenlijk alleen maar zon, zee, strand en seks? Of is het vooral kéihard werken?


Views

600+

Likeability of 5

Camera video#2: Zo krijgen proppers jou dus hun club in

Foto van 'Elske van der Velden'

14 AUG 2017

Hoe doen ze dat toch, die proppers? Hoe trekken ze die hordes toeristen hun club in? Zijn het hun looks? De briljante grappen die ze maken? Hun versiertrucs..? In de tweede aflevering van ‘Mallorca is van ons!’ leren we de kneepjes van het proppervak van de pro's van Club NL.

Volgende aflevering >>>

Vrijdag 11 augustus om 19:00 uur in de Metro-app en op Metronieuws.nl!

<<< Vorige aflevering

Over Mallorca is van ons

Daan, Marijke, Sjon, Roy, Carmell en Janell werken de hele zomer in Club NL op Mallorca. Telegraaf VNDG en Metro volgden ze tijdens het proppen, bij optredens van artiesten als Dyna en Biggi, en geven een kijkje in de wereld van het managen van een van de grootste clubs van Mallorca. Want is het eigenlijk alleen maar zon, zee, strand en seks? Of is het vooral kéihard werken?

De hoofdrolspelers. De heren vlnr: Roy, Sjon en Daan. De dames vlnr: Janell, Marijke en Carmell.


love
user_678a19420495cd308a1890814370e1c3fec0faf3_avatar

Views

900+

Lees verder na deze advertentieAdd Arrow
Mallorca is van ons! (6, slot): barvrouw Marijke

Mallorca is van ons! (6, slot): barvrouw Marijke

Marijke Knol: Ik werk zeven nachten per week en sta om drie uur op.

Foto van 'Erik Jonk'

28 JUL 2017

Mallorca is van ons! Dat is de naam van de realityserie die vanaf vrijdag 28 juli wekelijks wordt uitgezonden op de Metro-app en Metronieuws.nl. In zes afleveringen laten we in samenwerking met Telegraaf VNDG de werknemers van het populaire Club NL zien, die er tot en met eind augustus actief zijn.

Marijke Knol

Is dat nou hard werken, daar op Mallorca? Of vooral een zomer vol feest? We stelden de hele week dagelijks een hoofdrolspeler aan je voor. In aflevering zes, het slot: de in Hoogeveen geboren Marijke Knol (21). De nu in Groningen wonende hbo-studente communicatie draait haar eerste seizoen als barvrouw in Club NL op Mallorca.

Hoe vond je het om door de camera gevolgd te worden?

Leuk! Vooraf dacht ik wel ‘oh jeeh, ik weet niet wat dit gaat worden’. De cameramensen waren echter superaardig en stelden me op m’n gemak. Als we zelf vlogbeelden moesten maken en het was een keertje niet gelukt, dan was dat niet erg. Dan deed je het een dagje later gewoon nog een keer, heel relaxed. Zo ging het best wel op een natuurlijke manier.

Sta je in Nederland ook achter de tap?

Ook, maar ik heb al twee seizoen in een bar in Lloret de Mar gewerkt. In Groningen werkte ik twee jaar bij De Drie Gezusters en nu in de Enzo.

Samen met vriendin

Hoe kwam je nu op Mallorca en in Club NL terecht?

Een vriendin van mij, Susan, vroeg me in januari wat ik deze zomer ging doen. Ik zei dat ik vast wel weer naar Lloret zou gaan, lekker makkelijk. Susan zei ‘ik heb bij Club NL op Mallorca gesolliciteerd. Als jij dat nou ook doet, dan kunnen we misschien samen’. Eerst wist ik niet of ik daar moeite voor zou willen doen, maar dacht toen ‘waarom ook eigenlijk niet?’ Lloret had ik eigenlijk wel gezien en was toe aan iets nieuws. Uiteindelijk zijn we allebei aangenomen, wonen we samen in een appartement en staan we ook samen achter de bar.

Hoe zou je Club NL omschrijven voor mensen die het niet kennen?

Als een superleuke club met vooral een hele goeie sfeer en leuke mensen die er werken. Ik kende Club NL natuurlijk niet en wist dus nog niet of het bij me paste. Tot nu toe heb ik altijd in kroegen gewerkt en wist niet dat een club ook zoveel gezelligheid met zich mee zou brengen. Het publiek zorgt hier voor zó’n leuke sfeer. Als er een keer mensen zijn die hier minder goed passen, dan voelen ze dat ook en gaan zij weer weg. Moet kunnen, maar met bijna iedereen die naar Club NL komt, kan ik het goed vinden.

Mallorca is van ons! (6, slot): barvrouw Marijke

De hoofdrolspelers. De heren vlnr: Roy, Sjon en Daan. De dames vlnr: Janell, Marijke en Carmell.

Hoe ziet een dag van barvrouw Marijke er zo’n beetje uit?

Ik werk van half elf ’s avonds tot half zeven ’s morgens, zeven nachten per week. Dat betekent dat ik om drie uur ’s middag probeer op te staan. Dan ga ik naar het strand waar de proppers en kaartverkopers al aan het werk zijn. Daar klets ik dan even gezellig mee, zodat ik ze niet alleen maar in de club zie. Rond een uur of zeven ga ik terug naar het appartement. Of om een uurtje te slapen als ik moe ben, of om met z’n allen lekker te chillen in de woonkamer of op het balkon. En dan is het tijd om te eten, je klaar te maken en te gaan werken.

Lachende klanten

Wat is jouw specialiteit achter de bar?

Ik denk dat ik één grote energiebom ben. Als iemand bij mij chagrijnig een drankje bestelt, dan gaat hij of zij negen van de tien keer lachend weg.

Wat doe je na het zomerseizoen?

Dan ga ik mijn vijfde jaar communicatie in, ik moet gewoon weer verder studeren.

Maar je zit met je hoofd voorlopig nog lekker in de zon…

Als je hier zit, ben je inderdaad niet met Nederland bezig, maar toch een klein beetje wel. Ik heb een jaar studievertraging en begin in februari pas met afstuderen. In september begin ik daarom een pre-master. Ik moet dus wel iéts plannen.

Ik heb een topjaar

Ben je er de volgende zomer op Mallorca weer bij?

Ik durf dat niet met zekerheid te zeggen, maar weet wel dat ik nu een topjaar heb. De kans is dus groot.

Vind je het een beetje spannend dat de serie vrijdag begint?

Ja, tuurlijk. Maar ik heb er ook heel veel zin in en ben benieuwd naar het eindresultaat en hoe mijn collega’s aan bod komen. Ik geloof wel dat het iets moois is geworden.


Views

400+

Mallorca is van ons! (5): propper Daan

Mallorca is van ons! (5): propper Daan

Propper Daan: Werken en iedere dag kunnen feesten, prachtig toch?

Foto van 'Erik Jonk'

27 JUL 2017

Mallorca is van ons! Dat is de naam van de reality-serie die vanaf vrijdag 28 juli wekelijks wordt uitgezonden op de Metro-app en Metronieuws.nl. In zes afleveringen laten we in samenwerking met Telegraaf VNDG de werknemers van het populaire Club NL zien, die er tot en met eind augustus actief zijn.

Daan Siegerist

Is dat nou hard werken, daar op Mallorca? Of vooral een zomer vol feest? We stellen tot en met vrijdag dagelijks een hoofdrolspeler aan je voor. In de vijfde aflevering: Daan Siegerist (22) uit Haarlem. Vorig jaar rondde hij zijn studie Aviation (luchtverkeer) aan de Hogeschool van Amsterdam af, nu is voor het eer propper van Club NL.

Waarom wilde je op Mallorca bij Club NL werken?

Omdat ik een tussenjaar had wilde ik eigenlijk vorig jaar al, samen met mijn vriend Sjon die nu voor het tweede jaar propper is. We zijn twee keer naar Mallorca op vakantie geweest en dat vonden we helemaal geweldig. We vonden de club zo leuk en een keer werken in het buitenland zouden we zo vet vinden, dat het moest gebeuren. Werken en iedere dag kunnen feesten, prachtig toch?

Lekker in het buitenland

Maar je bent er deze zomer pas…

Ja, we hebben gesolliciteerd. Ik was toen nog bezig met afstuderen en een tweede stage liep plotseling tot in de zomer door. Dat ging dus niet, maar nu ben ik dan lekker in het buitenland aan werk.

En bevalt het?

Absoluut. Ik had door Sjon van horen zeggen hoe gaaf het is, maar nu maak ik het zelf echt mee. Sjon had me enthousiast gemaakt, maar nu op het eiland ben ik nog enthousiaster. Eerst is het spannend, in zo’n onbekende omgeving waar je niemand kent. Het was een hele stap. Je wordt echter geselecteerd op spontaan zijn en makkelijk in de omgang, dus toen ik iedereen kende kwam het goed. Ik vind de crew nu zelfs één grote familie. Toeristen die op terrasjes zitten kennen me ook, ze roepen me na. Zo moet het denk ik, dat is het werk van een propper. Ze moeten je herkennen als een gezicht van Club NL. Ik probeer zelf zoveel mogelijk namen van toeristen te onthouden. Zo toon je interesse en ontstaat er een band.

Mallorca is van ons! (5): propper Daan

De hoofdrolspelers. De heren vlnr: Roy, Sjon en Daan. De dames vlnr: Janell, Marijke en Carmell.

Dat gaan we dus in de serie terugzien?

Ja, er is gefilmd hoe we aan het werk zijn. Soms schrok de camera mensen wat af, dan zie je ons alleen in de verte terwijl we een microfoontje op ons shirt hadden.

Hoe vond je het om te worden gefilmd?

In het begin vond ik best een beetje raar, zo’n grote camera op je hoofd. Dat had ik nog nooit meegemaakt, maar na twee keer filmen was ik er wel aan gewend en voelde ik me comfortabel. Ik lette wel goed op, want voor tv wil je natuurlijk niets raars zeggen en plotseling op Dumpert terechtkomen ofzo, haha. Ik wilde goed laten zien hoe het is om op Mallorca te werken. De cameramensen, Marius en Rick, vond ik hele goeie gasten. Ik had snel in de gaten dat ze er geen Oh Oh Cherso van maakten.

Gastvrij ontvangen

Hoe zou jij Club NL omschrijven voor mensen die er nog nooit zijn geweest?

We hebben een hele leuk crew en - vind ik - de beste line-up van het eiland. Ik houd precies van die muziek, met hier bijvoorbeeld Johnny 500 en Dyna. Als zij in Nederland op een festival draaien, dan wil ik daar naartoe. Verder wordt elke toerist in Club NL gastvrij ontvangen. Er komen alleen maar leuke Nederlandstalige mensen en dat zorgt voor een goeie sfeer.

Kijk je een beetje uit naar vrijdag, als de serie start?

Ja, ik ben wel erg benieuwd. Ik ga er vanuit dat er iets moois gemaakt is en ga het zéker bekijken.


Views

200+