Daisy Heyer
Daisy Heyer Reizen 8 aug 2018
Leestijd: 1 minuut

All Inclusive naar Italië opeens megapopulair

Italië is dit jaar extra hip en wij hebben het bewijs: het aantal all inclusive boekingen naar Italiaanse bestemmingen is namelijk enorm toegenomen de afgelopen maanden. Deze maand zijn er zeven keer meer all inclusive vakanties geboekt naar Italië dan in dezelfde periode vorig jaar, meldt VakantieDiscounter.

Aanbod uitgebreid

Thijs Keukenmeester, Marketing Manager bij dé VakantieDiscounter, legt uit: ,,Touroperators hebben het aanbod van all inclusive vakanties naar Italië de laatste tijd flink uitgebreid. Mensen hebben dus simpelweg meer opties. Dat is één ding, maar of mensen het daadwerkelijk boeken is een tweede. Uit onze cijfers lijkt het in elk geval voor onze doelgroep een schot in de roos.”

All Inclusive sowieso populairder

Sowieso blijkt het dit jaar stukken populairder om een all inclusive te boeken dan voorgaande jaren. Er werden dit jaar maar liefst 23 procent meer all inclusive-reizen geboekt. Dat maakt niet alleen Italië, maar ook landen als Griekenland en vooral Turkije – die tijdenlang te maken hadden met dalend toerisme – weer populairder.

,,De totale stijging in het aantal all inclusive vakanties kan te verklaren zijn doordat het aantal boekingen naar landen als Griekenland en Turkije dit jaar toenemen. Vooral Turkije staat bij uitstek bekend om haar betaalbare all inclusive vakanties in luxe vijfsterren resorts", aldus Keukenmeester.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.