Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Reizen 17 jul 2018
Leestijd: 1 minuut

5 x de beste escape rooms in het buitenland

Escape rooms zijn hot. Niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland. Ga je binnenkort een weekend weg met vrienden en heb je zin in deze spannende activiteit? We hebben een aantal escape rooms voor je op een rij gezet.

Antwerp Clue – Antwerpen
Ga je naar Antwerpen of België? Maak dan een stop bij Antwerp Clue. Met zeven kamers is dit een van de beste escape rooms van Vlaanderen. Prijs vanaf 20 euro.

Archimedes Inspiration – Londen
Dit is niet zomaar een Escape Room, maar dit is misschien wel een van de moeilijkste escape rooms waar je ooit bent geweest. Een innovatief spel waarbij je hints krijgt via WhatsApp en een iPad. De ‘kamer’ staat vooral bekend om zijn goede verhaalstructuur! Succes! Prijs vanaf 26,50.

https://www.instagram.com/p/BfB4SBVgItk/

Parapark – Boedapest
Boedapest is dé stad van de escape rooms, want er zijn meer dan 80 verschillende rooms te vinden. In de Hongaarse hoofdstad is Parapark razend populair. Prijs vanaf 21,85.

https://www.instagram.com/p/Biey7nLFPyf/

Habitación 73 – Barcelona
Barcelona is wat ons betreft een van de leukste steden voor een weekendje weg met vrienden. Want: stad, strand, druk uitgaansleven, cultuur en dus ook nog eens een spannende escape room. Habitacion 73 (kamer 73) is dé plek in Barcelona. Prijs vanaf 55 euro.

https://www.instagram.com/p/BETrQV-Iylz/

Omescape – New York
Laten we eerlik zijn, in New York is er zoveel te zien en te doen, dat je misschien niet eens toekomt aan een escape room. Maar mocht je voor langere tijd in New York zijn en zin hebben in een mysterie? Ga dan langs bij Omescape, waarbij mysteries worden gemixt met technologie. Prijs vanaf 26,50.

Bron: Skyscanner

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.