Daisy Heyer
Daisy Heyer Reizen 4 apr 2018
Leestijd: 2 minuten

Deze zomer kun je feest vieren op een cruiseschip

Vakantie vieren en feesten tegelijk: wie wil dat nou niet? Ook deze zomer kan dat weer op een cruiseschip tijdens de vierdaagse party cruise The Ark. De organisatie kondigde woensdag de volledige line-up voor het feestfestijn aan. En die is om te smullen…

Onder anderen Faithless (DJ Set), Luciano, Loco Dice, Adriatique, Olivier Weiter, Reinier Zonneveld, Claptone en Patrick Topping stappen aan boord van het cruiseschip Vision of the Seas. Maar de line-up stopt natuurlijk niet bij die paar namen: in totaal staan er meer dan honderd dj’s op de line-up.

Twee weekenden

Vanwege het grote succes van vorig jaar, organiseert The Ark dit jaar niet één, maar twee weekenden waarbij je vanuit Barcelona via Sète, Ibiza en Palma de Mallorca weer terug vaart naar Barcelona. Het eerste weekend vindt plaats van 30 augustus tot 3 september, het tweede weekend van 3 tot 7 september. En het enige dat je nog bij je kaartjes voor het festival moet kopen is een retourticket Barcelona.

In totaal zetten 111 dj’s – verspreid over vier podia – alle zeilen bij om er een toffe cruise onder de zon (en natuurlijk vooral ook de warme, nachtelijke sterrenhemel en de maan) van te maken. Net als vorig jaar is de line-up een mix van gevestigde namen en jong talent, waarbij de organisatie inzet op een volwassen sound. Qua muzikale genres is de cruise vooral op dance gericht.

Wat te doen?

Wie voor de eerste afvaart kiest, krijgt toppers als Booka Shade, Camelphat, Claptone, Nic Fanciulli en Patrick Topping. Daarnaast laat Sister Bliss oude tijden herleven met haar ‘Faithless Dj Set’.

Tijdens de tweede afvaart hebben dj’s als Adriatique, Art Department, Dada Life, Loco Dice en Luciano het roer in handen, bijgestaan door hitmachines als Fatman Scoop en Infinity Ink.

Lekker culinair

Naast muziek zet de organisatie dit jaar vol in op culinaire hoogstandjes en ontspannende nevenactiviteiten. Zo geeft chef-kok Ron Blaauw op 2 en 3 september leiding aan de keuken en raak je op 30 augustus in oosterse sferen dankzij de gerenommeerde Chin Chin Club, die we kennen van de toffe locatie in Amsterdam. Verder is restaurant De Oesterput uit Blankenberge de hele vaart aanwezig. In de ochtend kom je dagelijks tot rust met yoga aan dek, onder de ontspannende klanken van de Belgische dj Buscemi.

Tickets

Tickets zijn te koop vanaf 149 euro per persoon voor het kortste arrangement van twee dagen en één nacht. Voor het arrangement van vier dagen en drie nachten betaal je vanaf 549 euro per persoon en voor het basisarrangement van vijf dagen en vier nachten vanaf 649 euro per persoon. Ja het kost iets, maar dan heb je wel een paar dagen feest, zonlocaties en vakanties ineen. Wie gaat er met ons mee?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.