Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Reizen 2 mrt 2018
Leestijd: 1 minuut

Zin in een tropisch zwemparadijs? Ga naar Duitsland

Met deze winterse temperaturen verlangen wij heel erg naar een tropisch paradijs. Zo’n enkeltje naar de tropen is alleen niet bepaald goedkoop. Gelukkig zijn er betaalbare opties, die ook nog eens een stuk minder ver zijn dan Bali, Hawaii of de Malediven.

Echte palmbomen en de hoogste waterglijbaan

Het grootste tropisch zwemparadijs ter wereld ligt namelijk in Duitsland. Tropical Islands is ‘s werelds grootste vrijstaande koepel en beschikt over een overdekt regenwoud, een spa en een gigantisch strand. Ook is er een kunstmatig strand, echte palmbomen en de hoogste waterglijbaan van Duitsland. Het zwemparadijs ligt op zo’n 60 km van Berlijn en je kunt bij het zwembad een kamer boeken om te overnachten.

Posted by Tropical Islands on Saturday, December 19, 2015

55.000 planten

In het ‘subtropische zwemparadijs’ waan je je even in de tropen, want er zijn zo’n 55.000 planten. Ook zijn er gebouwen zoals je ze ziet in Bali, Maleisië en Thailand helemaal nagebouwd, waardoor je meteen een tropische sfeer krijgt. Oh, en met 13 verschillende bars en restaurants hoef je niet bang te zijn dat je honger krijgt.

Als je genoeg hebt van het zwemmen kun je in het spacentrum een massage of schoonheidsbehandeling reserveren. Het Tropical Islands Resort is gedurende het gehele jaar geopend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.