Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Reizen 25 feb 2018
Leestijd: 2 minuten

Leukste speelparadijs? De Ballenbakbar in Shoreditch

Londen is calling! Vanaf april reis je met de hogesnelheidstrein van Eurostar binnen drie uurtjes van Nederland naar Londen. Ga maar vast sparen, want deze leuke hotspots in de hippe wijk Shoreditch wil je niet missen.

Shoreditch is een wijk in Oost-Londen en de buurt is een van de hipste wijken van Londen aan het worden. Alle hotspots van de stad zitten hier: denk aan een ballenbak en bar ineen, een hele toffe ‘boekenclub’ en de beste plek voor ijsjes en milkshakes.

Dinerama

Een oud depo voor vrachtwagens is omgetoverd tot een Londense versie van de Food Hallen. Overdag vind je in iedere container een soort standje met eten. Maar ook in de avonduurtjes is dit de place to be. Er draaien DJ’s op de wijnbar op het dak en de vette verlichting maakt deze plek tot een van onze lievelingsplekjes van de stad.

TONIGHT we're closed upstairs in #Dinerama, but the vibes continue downstairs 👇 Street food, music and a few craft beers from German Sex Dungeon. FREE ENTRY all night – see you from 5pm.

Posted by Street Feast Dinerama on Thursday, November 30, 2017

Ballie Balerson

Wat ons betreft kan het niet beter, een ballenbak en bar in een! De gehele bar is gevuld met LED ballen, voor de VIP’s is er zelfs een plek met gouden ballen. De plek om lekkere cocktails te drinken en in tegenstelling tot Ikea wil je hier niet worden op gehaald uit het speelparadijs.

Our blood red ball pit is waiting….

Posted by BallieBallerson on Saturday, October 28, 2017

Posted by BallieBallerson on Friday, October 20, 2017

Queen of Hoxton

Deze rooftopbar is heel speciaal, want het dak wordt ieder seizoen vernieuwd en heeft daarom een hele vette eclectische mix van stijlen. De kelder heeft weer meer weg van een een Londense street style bar, denk aan een echte pubgeur en oude biertaps. De Queen of Hoxton is vooral een plek waar veel locals komen.

Posted by Queen of Hoxton on Thursday, October 26, 2017

The Bookclub

Met de oude fabrieksmuren die niet gestuct zijn, oude schoolstoelen en kleine knusse hoekjes is The Bookclub sowieso de leukste ‘boekenclub’ van Europa! En een van de meest populaire restaurants in Shoreditch. Je kunt er lekker eten en de rest van de avond blijven hangen, want beneden zit een club. Ook worden er geregeld exposities georganiseerd met lokale kunstenaars en fotografen.

Posted by The Book Club on Monday, January 5, 2015

Soft Service Society

Deze plek staat vooral bekend om de mooie bakjes, die er vooral heel Instagram-waardig uit zien. Maar de lekkernijen van de Soft Service Society zijn niet alleen heel mooi van buiten, ook van binnen zijn het pareltjes. De milkshakes en frozen yoghurt, zijn om je vingers bij af te likken.

HAPPPPY NEW YEAR! Hope you folks are getting over your hangovers! We'll be back soon!

Posted by Soft Serve Society on Monday, January 1, 2018

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.