Daisy Heyer
Daisy Heyer Reizen 23 jan 2018
Leestijd: 1 minuut

Vakantie? Boek een all-inclusive naar Oeteldonk

Wellicht zoek je nog een leuke vakantiebestemming voor februari. Wordt het Spanje, Chili of Bali? Of misschien wel… Oeteldonk? Ja, je leest het goed: binnenkort wordt de allereerste all-inclusie carnavalsvakantie van Nederland aangeboden. In Den Bosch, de plek die tijdens carnaval dus wordt omgedoopt tot Oeteldonk.

Katerontbijt

De reis wordt aangeboden door Prijsvrij.nl en kost een symbolische 111,11 euro. Daarvoor krijg je niet alleen twee overnachtingen, maar ook volledig verzorgd carnavals-arrangement met feest, bier en – niet geheel onbelangrijk – een katerontbijt!

Het grote hoogtepunt is volgens de organisatie is Carnavalsmaandag, waarneer de traditionele optocht van Oeteldonk plaatsvindt. Oh, en na afloop van carnaval krijg je ook nog eens een lekker spa-arrangement cadeau, om van je carnavalskater af te komen.

Oeteldonk als DNA

Met Den Bosch als reisbestemming speelt de Prijsvrij een thuiswedstrijd. Het hoofdkantoor zit namelijk in het ‘Oeteldonksche’. Hierdoor is carnaval onderdeel van het DNA van de reisorganisatie. ,,Wij vinden dat iedere vakantie in teken zou moeten staan van het maken van de mooiste herinneringen. Met haar 360.000 carnavalsbezoekers per jaar is Oeteldonk één van Nederlands’ mooiste toeristische bestemmingen. Logisch dus dat wij onze favoriete Brabantse ervaring willen delen met de Nederlandse vakantieganger”, aldus business developer Melvin Oomes.

De speciale carnavalstrip is vanaf nu te boeken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.