Daisy Heyer
Daisy Heyer Reizen 18 jan 2018
Leestijd: 2 minuten

Deze stad heeft een heuse spa voor gin-lovers

Alcohol en gezond zijn gaan niet per se samen, maar alcohol en een gelukzalig gevoel voor velen van ons wél. Wij sprongen dan ook een gat in de lucht toen we hoorden dat er ergens op aarde een spa is geopend die geheel in het teken staat in één van onze favoriete alcoholische versnaperingen: The Gin Spa.

Ginnige extraatjes

Heel ver hoef je niet te reizen voor de spa die nu al tot favoriete beauty-hotspot van het jaar is gebombardeerd: The Gin Spa is gevestigd in Glasgow, Schotland. Wees niet bang, want de behandelingen in deze spa worden niet uitgevoerd met het alcoholische goedje, maar bij iedere behandeling die je boekt in The Gin Spa krijg je wél een op gin-geïnspireerd extraatje.

The Gin Spa

Zo kun je een kleine behandeling boeken met de naam Just the Tonic, waar je een kop thee, een glas prosecco en een gin-cocktail bijkrijgt. Of ga voor de The Twilight Tasting, waar je niet alleen een gin-cocktail bij geserveerd krijgt, maar waarbij je na afloop ook kunt aanschuiven in de aangrenzende bar Gin71 voor een vijfgangendiner compleet geïnspireerd op gin.

De eigenaren van de spa gingen nog een stapje verder en sloegen de handen ineen met het verzorgingsmerk JustBe Botanicals, die een complete gin-inspired productlijn produceerden voor de spa.

The Gin Spa

Extra chocolade

Wat je als gast kunt verwachten? Wie binnenkomt krijgt in ieder geval altijd de vraag: hoe zou jij je willen voelen, waarna je kunt kiezen uit een ‘menu’ geïnspireerd op jouw keuze tussen blij, actief, rustig, puur, energiek en detox. En als klap op de vuurpijl krijg je bij massages en gezichtsbehandelingen ook nog een chocolade om deze gevoelens te versterken.

Wil je een bezoekje brengen aan de spa, dan moet je naar 2 Virginia Court, Glasgow. De behandelingen zijn tussen de 20 en 99 pond en kun je boeken via de website van The Gin Spa.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.