Met deze feestjes houd jij je zomergevoel vast

9 september 2017 om 20:04Daisy Heyer
Met deze feestjes houd jij je zomergevoel vast
Dj Olivier Weiter heeft zijn eigen festival op het Thuishaven terrein aan het eind van september. / Instagram @olivierweiter

Bij de zomer hoort voor veel mensen ook het festivalleven. Nu we in september beland zijn, schreeuwden veel organisatoren afgelopen weekend dat hun festival de ‘afsluiter’ van het seizoen was. Maar september heeft nog best een aantal fijne feestjes in Nederland op het programma staan, zodat jij – ook hier - het zomergevoel nog even kunt vasthouden.

Draaimolen Festival, Tilburg – 16 september

 

Eén ding weten we zeker: als je geen goede dag krijgt op dit festival, ligt het in ieder geval niet aan de line-up. Met Âme, Henrik Schwarz, Len Faki, Konstantin en Gui Boratto op de line-up heeft Draaimolen Festival echt heerlijk grote namen in de deephouse en technoscène weten binnen te slepen. En hoewel er vier stages zijn, wordt het volgens de organisatie ook nu weer een heel intiem festival. (Kaarten: €34,50)

Weiter Festival, Amsterdam – 23 september

 

Amsterdam houdt van Olivier Weiter, en Olivier Weiter houdt van Amsterdam. Daarom heeft de dj ook dit jaar weer een eigen festival op het programma, op het goddelijke Thuishaven terrein. Daar voelt het sowieso weer even alsof je weer een dagje op Ibiza staat te feesten! Naast (natuurlijk) Olivier Weiter, komen ook artiesten als André Galluzzi, Der Dritte Draum en Spaceandtime langs. (Kaarten €25,-)

Maceo Plex All Day Long, Bloemendaal aan Zee – 10 september

 

Haast je, want dit feestje staat zondag al op de agenda, maar is zeker de moeite waard. Op het strand van Bloemendaal je feestje vieren zorgt er natuurlijk sowieso al voor dat je je zomergevoel nog even vasthoudt en daarbij vinden we Maceo Plex gewoon he-le-maal te gek. Overigens is het evenement uitverkocht, maar de goede zoeker weet misschien nog een ticket te vinden. (Kaarten: €20,-)

Vunzige Deuntjes at the Beach, Scheveningen – 29 september

 

Wij blijven stiekem megafan van Vunzige Deuntjes en gelukkig vindt dit feestje steeds vaker plaats. Zo ook de summer closing van de Whoosah, de hippe strandtent op het strand van Scheveningen. Waarom heerlijke zomerhits in combinatie met het strand jou nog even het goddelijke zomergevoel zullen geven, hoeven we je niet uit te leggen toch? (kaarten €10,-).

Summerlake Festival, Woerdenn – 16 september

 

Ook grotere festivals worden in september nog georganiseerd. Zoals het Summerlake Festival, waar voor iedere muzikale voorkeur wel een fijne dj te vinden is. Zo zorgen Pep & Rash, Julian Jordan en Sick Indivudals voor goede house, draaien Olivier Weiter en Miss Melera een fijne techhouseset, wordt er ook aan de hardere stijlen gedacht met artiesten als Ran-D en Digital Punk en krijgt ook de trance een eigen stage van Luminosity Events. (kaarten €30,-).