Travel

Singapore Airlines heeft prachtige instructievideo
Likeability of 5

Singapore Airlines heeft prachtige instructievideo

Foto ter illustratie: Colourbox

Foto van 'Sofie Smulders'

13 AUG 2017

Af en toe zijn het nog de stewards en stewardessen die je in het vliegtuig persoonlijk laten zien waar de nooduitgangen zitten en hoe je je veiligheidsriem moet vastmaken, maar steeds vaker krijg je een instructiefilmpje voor je neus. Die zijn vaak genoeg statisch en saai, maar bij deze van Singapore Airlines droom je even helemaal weg.

Je waant je al op vakantie als je verwelkomd wordt door een dame van Singapore Airlines die je meeneemt op een magische reis door Singapore.

Reis

Terwijl je wordt meegenomen langs een aantal bezienswaardigheden, worden de veiligheidsregels een voor een uitgelegd. Je hebt bijna niet door dat het om een instructievideo gaat. Of dat goed is, daar zijn we nog niet over uit, maar het is weer eens wat anders dan een rijtje droge regels.

Reisje gepland met Singapore Airlines? De video van de luchtvaartmaatschappij zal vanaf het eind van het jaar in de vliegtuigen ‘draaien’.

Door dit soort instructievideo's wordt het begin van je vlucht toch een stukje aangenamer gemaakt. Er zijn meer vliegtuigmaatschappijen die veel moeite stoppen in hun instructies. Air New Zealand heeft al een paar klassiekers op zijn naam staan.

Maar bij Virgin America weten ze ook hoe ze hun passagiers moeten vermaken.


love
user_4b50e2e0bfdd385c96e8608685acc250e06dfd9e_avatar

Views

300+

Likeability of 6

Waar wil jij werken?

Foto van 'Metro'

16 JUL 2018

Wil je veel geld gaan verdienen? Of gaat het jou om de korte reistijd in de keuze van een nieuwe baan? We willen graag weten wat jij belangrijk vindt in je werk en in je zoektocht naar een nieuwe baan. Laat het ons weten door de volgende vragen te beantwoorden zodat wij je goed kunnen blijven informeren en inspireren over alles dat met werk en carrière te maken heeft.

Vul hieronder de enquete in.


likelol
user_071e8a5028b6216e045aafa21ccd8be1251332d6_avataruser_76947f4a960bbf91980d8b56779e611bbeb6c584_avatar

Views

4k+

17 x ultieme hotspots in Amsterdam-Noord

Foto: Skyscanner

Foto van 'Metro'

1 APR 2016

Schipper mag ik overvaren? Naar Amsterdam-Noord! Huur een fiets, stap op het pontje en vaar naar een andere wereld aan de overkant van het IJ waar het bruist, broeit en bloeit.

Je vindt er de origineelste, coolste en leukste cafés, restaurants en markten met een rauw, industrieel randje. Reiszoekmachine Skyscanner verzamelde de hotspots van Amsterdam-Noord.


Views

5k+

6 x de mooiste stranden van Groot-Brittanië

Wist je dat Rhossili Bay in 2017 werd gekozen als mooiste strand van Europa? Foto: A Marr & Associates

Foto van 'Lisa Vermeij'

19 JUL 2018

De Franse Côte d' Azur, de Spaanse Costa del Sol en de meren in Italië: stuk voor stuk mooie zomervakantie bestemmingen. Maar heb je wel eens aan een strandvakantie in Groot-Britannië gedacht? Wist je dat je in Groot-Britannië veel verschillende soorten stranden hebt? Van witte kliffen en baaien tot strandjes met wit zand en blauw water! We hebben de mooiste stranden van Cornwall, Wales en Schotland op een rij gezet.

Steek het kanaal over en ontdek de kust van Groot-Brittanië. Zoals Rhossili Bay: het mooiste strand van Europa in 2017 of de Beachy Head baai die te zien was in Harry Potter.


Views

1k+

Met deze tips is de Transsiberië Express nog leuker!

Foto van 'Maartje Hensen'

18 JUL 2018

Eerlijk, als Nederlander heb je waarschijnlijk geen plannen om naar Rusland te gaan deze zomer. Maar er is wel een hele goede reden waarom je Rusland zou moeten bezoeken: de Transsiberië Express. Eerder schreven we een artikel over waarom je deze reis zou moeten maken en vorige week vertelde we hoe je de trein zelf kan boeken. Vandaag delen we onze insider-tips, de dingen die niemand ons vooraf verteld had, maar onze reis zoveel mooier hebben gemaakt!

Nog voor je de trein instapt

Leer een aantal woordjes


Views

1k+