Deze nieuwe koffer lost al je reisfrustraties op

6 april 2016 om 19:16Eefje van Son
Deze nieuwe koffer lost al je reisfrustraties op
Foto ter illustratie: Colourbox

Je kent het wel: je bent allerlei belangrijke dingen vergeten terwijl je al op het vliegveld staat, je koffer raakt zoek, de batterij van je smartphone is continu leeg, je moet de helft van je cosmetica artikelen inleveren bij de douane omdat je koffer veel te zwaar is en ga zo maar door.

Soms kan reizen nogal stressvol zijn en daarom is het start-upbedrijfje Raden begonnen met het creëren van oplossingen voor al die reisproblemen.

Drie extraatjes

Met hun eerste creatie weet het Amerikaanse bedrijfje meteen drie frustraties uit de weg te werken. Om te beginnen bij die lege batterij van je telefoon, want met hun nieuwste koffer in verschillende maten is dat verleden tijd: er zit een gsm-oplader ingebouwd. Je kunt je telefoon daarmee een aantal keer opladen, zonder eerst hals over de kop naar een stopcontact op zoek te gaan op het vliegveld. Het oplaadstationnetje kan zelf ook weer opgeladen worden als die leeg is.

 

Ten tweede kun je ook, jawel, via die ingebouwde oplader ten alle tijden je bagage lokaliseren. Een handige app op je telefoon informeert je, naast over de weersomstandigheden op je vakantiebestemming en vertragingen van je vlucht, ook precies waar je je koffer kunt vinden. Zelfs als ze ‘kwijtgespeeld’ zijn of gestolen.

En als kers op de taart heeft de koffer ook nog een ingebouwde weegschaal. Een té zware koffer, waardoor je aan de incheckbalie in één keer moet bijbetalen, is dus ook verleden tijd.

 

Acht kleuren

En dat alles zonder ook maar een beetje aan stijl in te leveren! Het design van Raden is in acht kleuren te bestellen. Wij verwachten dat ze als warme broodjes over de toonbank gaan.