Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Tech 30 okt 2018 / 13:35 uur

iOS 12.1: kangoeroe emoji en FaceTime met 32 mensen

Apple brengt dinsdagavond na de najaarspresentie een update uit voor het mobiele besturingssysteem. In de nieuwe iOS 12.1 zijn zo’n zeventig nieuwe emoji’s toegevoegd. Ook is het straks mogelijk om met 32 mensen tegelijk te Facetimen, mocht je dat willen.

Apple laat weten dat er ongeveer zeventig nieuwe emoji’s zullen verschijnen. Wat je kan verwachten? Kangoeroe’s, kreeft, een mug, een bagel, zout of een cupcake. Ook kunnen mensen verschillende haarstijlen gebruiken zoals rood, grijs of krullend haar.

Familie-reünie via FaceTime?

Ook komt er een nieuwe FaceTime update. Zo kun je straks FaceTime starten vanuit een iMessage bericht. En als je het zou willen zou de volgende familie reünie ook via FaceTime kunnen plaatsvinden. Want straks kun je met maximaal 32 deelnemers mee doen aan een FaceTime gesprek. De app detecteert wie er spreekt en diegene komt vervolgens groter in beeld.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
iOS 12.1: kangoeroe emoji en FaceTime met 32 mensen
Sluiten