Imre Himmelbauer
Imre Himmelbauer Tech 12 aug 2018
Leestijd: 2 minuten

5 coole gadgets voor minder dan 10 euro

Technologie is vaak duur. Een televisie kan je zo 1000 euro kosten en tegenwoordig ben je ook voor de nieuwste en beste iPhone meer dan een duizendje kwijt. Maar het kan ook anders: hier zijn vijf gadgets die je voor minder dan 10 euro kunt krijgen.

1. USB-ventilator
De afgelopen zomer was niet zomaar warm, hij was moordend heet. Het kwik kwam regelmatig boven de dertig graden uit en een enkele keer zelf boven de 35 graden. Daarom is deze USB-ventilator zo geweldig. Je plugt hem in een USB-poort, bijvoorbeeld van je computer of van je powerbank, en je hebt meteen wat verkoeling. Simpel, doeltreffend en goedkoop: bij Bol.com heb je er al eentje vanaf 6,95. Als je wat langer bereid bent te wachten, zijn ze via AliExpress nog goedkoper.

Foto: HEMA

2. Xiaomi Piston in-earphones
Jawel, het bestaat: goedkope oortjes die goed klinken. De Pistons van Xiaomi zijn vanuit China voor iets meer dan 5 euro te importeren. Ze zien er goed uit en klinken, zeker voor een product uit deze prijsklasse, erg goed. Enige nadeel is dus dat je ze uit China moet importeren, dus deze oortjes zijn niet geschikt voor als je nú een nieuw paar nodig hebt.

Bron: GearBest

3. Linkon 3-in-1-oplader
Een van de grootste ‘first world problems’ van tegenwoordig is een lege telefoonbatterij. Veel mensen die hun smartphone niet meer kunnen gebruiken, raken waarschijnlijk behoorlijk in paniek. Daarom is het handig om altijd een goede kabel bij je te hebben. En dat kan met de 3-in-1-oplader van Linkon.

Deze kwalitatief hoogwaardige, gevlochten kabel is op moment van schrijven in de aanbieding op Amazon.de voor 8,88 euro. Hij heeft een micro USB-, Lightning en USB-c-aansluiting. Daardoor kun je hem met elke smartphone van de laatste jaren gebruiken, waardoor zowel jij als je vrienden van dit product kunnen genieten. Win-win! Overigens is ook dit product via AliExpress een stuk goedkoper te krijgen.

Foto: Amazon

4. Anti-slipmat voor je smartphone
Er zijn momenten in het leven dat je je smartphone wilt gebruiken, maar hem niet wilt vasthouden. Dan kan een anti-slipmat de oplossing zijn. Deze matjes zijn al voor rond de 5 euro te krijgen en je kunt ze zo aan de muur ‘plakken’ door de microscopische zuignappen die in de mat zitten. Vervolgens ‘plak’ je je telefoon aan de andere kant en voilà, je smartphone zit nu aan de muur. Zo kun je het ook doen in de auto, of tegen je spiegel, of waar dan ook. Superhandig!

Foto: AliExpress

5. Digitale wijnfles thermometer
Is er iets lekkerder dan een koud wit wijntje op een warme dag? Niet echt, toch? Precies! Daarom is deze digitale wijnflesthermometer zo handig. Doe deze thermometer met het bandje om je wijnfles heen en je weet precies hoe warm of koud jouw flesje wijn is. Ook handig voor als je wilt weten of je rode wijn al een beetje op temperatuur is! Bij Gadgethouse.nl kost hij 9,99 euro.

Foto: Gadgethouse

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.