Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Tech 6 mei 2018 / 14:45 uur

Deze WhatsApp-updates kunnen we goed gebruiken!

Voor veel mensen is het de meest gebruikte app op hun telefoon: WhatsApp. Als we de geruchten mogen geloven komt WhatsApp binnenkort met vier handige verbeteringen!

Spraakmemo’s luisteren terwijl je door Instagram scrollt? Datum prikken voor een etentje met je oud-huisgenoten? Met de nieuwe poll-functie in WhatsApp moet dat een stuk sneller gaan! Als we de geruchten mogen geloven komt WhatsApp binnenkort met een aantal nieuwe technische snufjes die we goed kunnen gebruiken.

Spraakmemo’s luisteren en de app afsluiten

Goed nieuws voor iedereen die veel spraakmemo’s stuurt. Stel je krijgt een spraakmemo van 5 minuten, dan kunnen we ons voorstellen dat je ondertussen misschien graag een andere app opent (hallo multitasken). Met de nieuwe update schijnt het mogelijk te zijn dat je de app kan afsluiten en een andere app kan openen, zonder dat het bericht stopt met spelen.

Extra veilig met Touch ID

Geen zin in gluurders? Of heb je stiekem toch dingen te verbergen voor je geliefde? Whatsapp gaat waarschijnlijk gebruik maken van Touch ID. Hierdoor zijn al jouw berichten straks extra goed beschermd en kan niemand stiekem zomaar even in je whatsapp kijken.

Groepapps en Pols

Eerlijk gezegd hopen we nooit in een WhatsAppgroep van 4096 mensen te belanden, maar met de nieuwe update zou het mogelijk zijn. Nu kun je ‘slechts’ met 256 mensen in een groep app zitten. Moet je een cadeau kiezen voor een vriend/vrienden, maar komen jullie er niet uit? Met de nieuwste feature zou het ook mogelijk zijn om een poll te starten!

Donkere modus

Als je in het donker op je telefoon zit, dan zal de app de kleuren in je scherm gaan veranderen. Beter voor je ogen en zo kun je toch in bed nog een paar appjes versturen!

Zeker niet als onbelangrijkste, gaat de app waarschijnlijk Touch ID gebruiken. Zo zijn al jouw berichten extra goed beschermd tegen pottenkijkers, want je wilt niet dat die rondsnuffelen in jouw persoonlijke berichten. Moet je natuurlijk wel een telefoon voor hebben die Touch ID toestaat.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze WhatsApp-updates kunnen we goed gebruiken!
Sluiten