Anke Horstman
Anke Horstman Tech 10 apr 2018
Leestijd: 3 minuten

7x de leukste Nederlandse Instagrammers

Je hebt het vast ook: een tic waarbij je om de haverklap je telefoon checkt op nieuwe appjes, nieuwsberichten en Instagram updates. Maar ja, op een gegeven moment heb je die feeds al 3x bekeken, en wat dan? Misschien heb je wat aan dit rijtje Instagrammers om je dagelijkse routine uit te breiden met een stukje blijdschap.

CelineCharlotte

Mijn absolute favoriet op Instagram is @CelineCharlotte. Je kunt haar onder andere kennen van wekelijkse columns op AD.nl en daarnaast is ze hartstikke goed bezig met haar eigen Spot vergaderlocaties. Celine deelt er alles over op haar Instafeed, maar check vooral haar Insta Stories: deze vrolijke tante geeft je dagelijks goed advies!

https://www.instagram.com/p/BhQwFhUgqjx/

TheSocialGoodGirl

@TheSocialGoodGirl is het voorbeeld van een ultra vrolijk Instagram kanaal: vol felle kleurtjes en happy smiles. Instagram = leven. Ze geeft anderen tips en inspiratie over meer klanten en omzet via Instagram. Enne… Grammie (het Insta-magazine van Nederland) komt van haar hand!

MandyWoelkens

Je meid @MandyWoelkens ‘Dies for Pink & Glitter’. Ze is niet alleen super fashionable en outgoing, ik vind haar bovendien ook enorm grappig. De foto’s van Mandy zien er top uit, maar vooral het bijschrift in combinatie met de tags, maken haar posts de moeite waard.

https://www.instagram.com/p/BhO0eQkgc7W/

SannyZoektGeluk

Haar accountnaam zegt het al: Sanny Zoekt Geluk. En dat zie je ook in haar Instafeed voorbij komen. Natuurlijk dealt Sanny soms ook met onzekerheden, maar ze legt uit hoe je daarmee om kunt gaan in het dagelijks leven. Zeker nu Sanny zwanger is, komt er een heel nieuwe wereld op haar af. Tips daarover en meer kun je op haar account lezen / bekijken.

CynthiaPuntNL

@CynthiaPuntNL volg ik, omdat ze anders is dan andere invloedrijke bloggers en vloggers. Op een positieve manier bedoel ik dat. Cynthia geeft een inkijkje in haar leven, zoals het er echt uitziet. Dat is soms ook met minder leuke momenten, maar dat maakt haar alleen maar echt en geloofwaardig. De variëteit aan interesses komt op haar feed duidelijk aan bod. Voor ieder wat wils dus.

Suuz_

Ik volg @Suuz_ niet alleen op Twitter, op Instagram zoek ik haar account ook geregeld op. Mijn favoriete Brabantse Amsterdammer is fantastisch open minded, maar kan ook lekker droog uit de hoek komen. I love it. De avonturen van Suuz_ en dochter Roos vallen zeker binnen de categorie #feelgood. Een en al liefde.

https://www.instagram.com/p/Bg9TdsbFvkn/

ZonderFratsen

Van het account van Emily ga je zeker watertanden. Op @ZonderFratsen vind je de lekkerste en tevens gezondste recepten om zelf te bakken. En dat alles gekiekt in mooie foodpictures. Emily is zelf 65 kilo afgevallen door op deze verantwoorde manier te gaan leven. #inspirationgoals

https://www.instagram.com/p/BhOAdFJDisE/

Bonus: volg TechGirlNL op Instagram

Het zou een beetje gek zijn om mijn eigen Instagram account niet te noemen in dit rijtje, dusse… bij deze! Volg me via TechGirlNL op Instagram en zie wat ik wekelijks uitspook 😉 Van buitenlandse perstripjes tot een pyjamadag op de bank. #followme

Over TechGirl.nl

Techgirl.nl is dé technologiewebsite voor vrouwen, gemaakt door Anke Horstman. TechGirl ontstond in 2012 als tegenreactie op de vele tech-websites die vooral op mannen zijn gericht, en is het bewijs dat een tech-website voor vrouwen echt niet hoeft te betekenen dat elke smartphone roze moet zijn, maar dat er zeker aandacht is voor style. Hier vind je alles over technologie, media en lifestyle. #techgirl: het nieuwe #fitgirl

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.