Jasper Kars
Jasper Kars Tech 2 nov 2017 / 13:15 uur

Vier gadgets die je waarschijnlijk nog niet kent

Techproducten en gadgets: we kunnen inmiddels moeilijk zonder. Ieder jaar komen er vele soorten gadgets bij. Van huishoudelijke robots, drones die post kunnen bezorgen tot aan gezichtsherkenning.

Check hier vier handige gadgets die je waarschijnlijk nog niet kent.

Kubi robot nanny

Als je een drukke baan hebt, dan is er niet altijd tijd om je kinderen bezig te houden. Maar de Kuri robot nanny biedt een oplossing: een slimme robot die je helpt bij dit soort taken. Kuri de robot checkt jouw huis en meldt via je smartphone wanneer er mensen in je huis zijn, daarnaast vermaakt hij je familie en vrienden met muziek, audiobooks en podcasts.

Iron Man pak

Wie zei ook alweer dat Iron Man alleen maar sciencefiction is? Een reservist uit het Engelse leger bedacht dit real life vliegend pak door minijet motoren op zijn armen te installeren. Uitvinder Richard Browning heeft zijn eigen startup, Gravity, waarmee hij zijn Daedalus vliegende pak wil verbeteren.

Polaroid Pop

Je kent de Polaroid vast nog wel van vroeger, maar ook dit bedrijf blijft zichzelf vernieuwen. De Polaroid Pop is een kleine portable camera die van digitale fotos 3×4 formaat, de klassieke polaroid afmeting, kan maken. Let’s go vintage.

Snapchat zonnebril

De Snapchat zonnebril is een must-have voor alle Snap-gebruikers onder ons. Met het laatste snufje technologie afkomstig van de app zelf, kun je filmpjes van tien seconde opnemen die je via de app kan sturen en bewerken. De camerabril werd vooral verkocht vanuit pop-up stores in Amerika, waar de app origineel vandaan komt, maar inmiddels zijn ze voor de liefhebber ook online te vinden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vier gadgets die je waarschijnlijk nog niet kent
Sluiten