Jordy Kruse
Jordy Kruse Tech 16 apr 2017 / 12:25 uur

‘WhatsApp komt met ‘unsend’ functie’

Stuur je weleens een appje waar je later spijt van hebt? WhatsApp zou werken aan een oplossing voor dat probleem. De app komt mogelijk met een functie waarmee je verzonden berichten ongedaan kan maken.

Het is nog niet bevestigd, maar er gaan geruchten dat WhatsApp met de ‘unsend’ functie komt. Eerder gingen er al geruchten rond over een dergelijke functie voor de apps, nu zou WhatsApp de functie ook aan het testen zijn voor WhatsApp Web.

De functie zou gaan zorgen voor vijf minuten bedenktijd. Na die vijf minuten wordt het niet meer mogelijk het bericht te verwijderen. Je zal bij gebruik van de functie wel wat uit te leggen hebben: de ontvanger kan zien dat je een bericht heb verwijderd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘WhatsApp komt met ‘unsend’ functie’
Sluiten