Evie Westland
Evie Westland Tech 20 mrt 2017 / 10:27 uur

Dakloze man krijgt transformatie van zijn leven

Een hartverwarmend filmpje van een dakloze man die zich tot ware hipster ontpopt is viral gegaan. De Spaanse man wordt door een lokale haarsalon flink onder handen genomen en het resultaat mag met recht verbluffend genoemd worden.

Jose Antonio leefde al meer dan twintig jaar op straat, nadat hij kampte met flinke depressies, schrijft Metro UK. Het filmpje van de transformatie van Antonio werd al in juli 2015 opgenomen, maar werd nu online geplaatst op de Facebookpagina van de haarsalon La Salvajeria, omdat ze hun derde verjaardag vierden.

El espiritu de la plaza

Todos tenemos una historia.. y esta es una de esas que vale la pena contar.Hoy la salvajería cumple 3 años, y queremos compartir con vosotros nuestro proyecto más personal.nuestro resumen de estos 3 años es; el rodearte de buenas personas te hace feliz!

Gepostet von La Salvajería am Montag, 13. März 2017

Vrouwelijk schoon

De 55-jarige Jose Antonio is zichtbaar geëmotioneerd wanneer hij zichzelf voor het eerst in de spiegel ziet. Hij kan niet geloven dat hij het écht is. En hij is niet de enige: ook zijn vrienden op straat herkennen hem in eerste instantie niet. Bovendien mag hij rekenen op behoorlijk wat aandacht van vrouwelijk schoon op straat.

Het filmpje is inmiddels al miljoenen keren bekeken op Facebook.

Inmiddels leeft Antonio niet meer op straat en ziet hij er een stuk gezonder uit, schrijft Metro UK. Wel heeft hij zijn grijze haren weer terug en is hij nog op zoek naar een baan. „Het was niet alleen een verandering in uiterlijk, maar het heeft mijn leven veranderd. Alles wat ik nu nog wil is een fatsoenlijke baan”, aldus Antonio.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dakloze man krijgt transformatie van zijn leven
Sluiten