Evie Westland
Evie Westland Tech 24 feb 2017 / 12:33 uur

Nostalgie: details over de re-release Nokia 3310

Dat het leven vroeger beter zou zijn, valt natuurlijk te betwisten. Maar sommige items waren dat wel. Eén lichtpuntje uit het verleden is toch wel de Nokia 3310. Hoewel, verleden?

Eerder werd al bekend dat misschien wel de populairste telefoon uit de geschiedenis weer op de markt gebracht wordt. En inmiddels zijn er wat meer details bekendgemaakt over hoe deze nieuwe lancering van het oude model eruit gaat zien, schrijft Metro UK.

Zo zal het nieuwe model iets dunner en lichter worden dan de vorige variant en er gaan geruchten dat de Nokia een kleurendisplay krijgt. Waarschijnlijk wordt dit dan wel een kleurenscherm in lage resolutie, zodat de telefoon een langere batterijduur heeft – uiteindelijk toch de belangrijkste feature van de 3310.

Mobile World Congress

Uiteindelijk zal het design grotendeels gaan lijken op de eerste Nokia 3310, waarvan er naar schatting nog zo’n 126 miljoen in omloop zijn. In de winkels zal het nieuwe model ongeveer 49 pond (zo’n 58 euro) gaan kosten.

Er wordt verwacht dat tijdens het Mobile World Congress, dit weekend in Barcelona, meer details bekend worden. Want de vraag die stiekem iedereen beantwoord wil zien, is toch: kunnen we eindelijk weer Snake spelen?!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Nostalgie: details over de re-release Nokia 3310
Sluiten