Jordy Kruse
Jordy Kruse Tech 1 dec 2016 / 22:05 uur

Politie.nl is website van het jaar

De website van de politie is donderdagavond voor het tweede jaar op rij in de prijzen gevallen. De site mag zich een jaar lang website van het jaar noemen. Het team achter de website kreeg de prijs in Amsterdam uitgereikt.

Ieder jaar wordt de online publieksverkiezing georganiseerd door online marktonderzoeker MatrixLab en magazine Emerce. Naast politie.nl vielen ook in 24 subcategorieën prijzen. In totaal werden 892.000 stemmen uitgebracht.

„Het blijkt dat we er in zijn geslaagd om digitaal laagdrempelig in contact te komen met de burger’’, aldus korpschef Erik Akberboom van de politie. Per maand bezoeken 2,5 miljoen mensen de website van de politie. Vooral de pagina’s met nieuwsberichten en vermiste personen zijn populair.

De verkiezing werd dit jaar voor de tiende keer gehouden. Eerder wonnen onder meer Google, Hyves en Tweakers.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Politie.nl is website van het jaar
Sluiten