IngelisedeVries
IngelisedeVries Tech 6 dec 2016 / 21:04 uur

Ook exploderende iPhones zijn een probleem

Niet alleen Samsung-gebruikers moeten een beetje op hun tellen passen als het gaat om batterijen die net iets te warm worden. Ook iPhone-gebruikers moeten hun telefoon in de gaten houden. Steeds meer toestellen van Apple exploderen.

Het is inmiddels een aardig probleempje in China, waar de Chinese consumentenbond een waarschuwing heeft afgegeven. Acht iPhones zijn daar al geëxplodeerd, inclusief de modellen 6 en 6S. De explosies vonden in de afgelopen acht weken plaats, weet Metro UK.

Niet opgelost

Een woordvoerder van de consumentenbond zegt dat Apple verantwoordelijk is voor de consumenten. „Een hoop klachten van klanten worden niet effectief opgelost.”

Het is niet de eerste keer dat er klachten zijn over de telefoon. Eerder hield een vrouw brandwonden over omdat de telefoon ‘s nachts in de lader zat en heel heet was geworden. Een tienermeisje zag haar slaapkamer afbranden tijdens het opladen van haar smartphone.

In Australië zag een bestuurder dat zijn auto gevuld was met rook terwijl zijn telefoon lag op te laden. Hij had alleen officiële accessoires had gebruikt en de telefoon was nog als nieuw: hij had hem nog maar een week in gebruik.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ook exploderende iPhones zijn een probleem
Sluiten