IngelisedeVries
IngelisedeVries Tech 13 dec 2016 / 21:30 uur

Je kunt nu Tinderen op je tv

Weerwolven, 30 Seconds of Monopoly hét ideale spelletje op een avondje met vrienden? Niet meer. Binnenkort kun je namelijk ook met je vrienden Tinderen. Apple TV introduceert Tinder op je tv. Gezamenlijk kun je straks op het grote scherm lekker swipen.

Je hoeft gelukkig niet bang te zijn dat je vrienden vreemde dates voor je initieren. Het is namelijk een uitgeklede versie van de app. In de versie Kun je alleen iemand afwijzen, leuk vinden, superleuk vinden én de app resetten. Je iPhone wordt een afstandsbediening waarmee je dat doet.

Samen swipen

Je berichten blijven dus buiten beeld. Scheelt weer een hoop genant uitleggen. Wel kun je je vrienden voor je laten swipen, samen de foto’s bekijken en de gezamenlijke vleeskeuring doen. Een perfecte groepsactiviteit voor iemand die de liefde zoekt, dus.
Helemaal makkelijk als jullie op hetzelfde geslacht swipen. Kun je meteen aanwijzen met wie jij al een leuk gesprek of een date hebt.

via GIPHY

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Je kunt nu Tinderen op je tv
Sluiten