Ingelise de Vries
Ingelise de Vries Tech 19 dec 2016
Leestijd: 1 minuut

Illustrator brengt doodnormale objecten tot leven

Als illustrator of tekenaar moet je een hoop fantasie hebben. De illustrator Sean Charmatz heeft dat zeker. Hij creëerde een heel nieuwe wereld, namelijk de geheime wereld van dingen. Hoe zou bijvoorbeeld de gezichtsuitdrukking van een hoepel zijn als-ie rondzwiept?

Daar besloot Charmatz zich in te verdiepen en zo kwam hij op The Secret World of Stuff. Op social media plaatst hij regelmatig foto’s en korte filmpjes van dingen die dingen doen. De normaal gesproken levenloze objecten hebben ineens een ziel.

Dagelijkse dingen

Charmatz is geen groentje in de animatiewereld. Al sinds 2005 verdient hij zijn brood met tekeningen en schrijven en ontwikkelt hij programma’s. Zo is hij onder andere het brein achter een aantal Spongebob Squarepants-filmpjes. Ook werkte hij mee aan heel wat andere Nickelodeon-series en werkte hij voor Dreamworks en Disney.

In zijn dagelijkse leven doet hij dus bijzondere dingen met heel gewone objecten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Illustrator brengt doodnormale objecten tot leven
Sluiten