Sophie Moerman
Sophie Moerman Tech 23 dec 2016
Leestijd: 1 minuut

Feestdagen brengen meer baby-Pokémon in Pokémon-Go

Misschien zit jij tijdens de kerstdagen lekker aan tafel met familie of vrienden, maar Pokémon Go-fans doen er goed aan hun telefoon bij de hand te houden. Tijdens de feestdagen zijn er namelijk veel meer zeldzame Pokémon te vangen, maakt ontwikkelaar Niantic vrijdag bekend.

Zo heb je dit weekend meer kans om baby-Pokémons als Igglybuff, Clefa, Togepi, Pichu, Elekid, Smoochum en Magby tegen het digitale lijf te lopen. Ze zijn te verkrijgen via de eieren, die tussen 25 december en 3 januari ruimer verkrijgbaar zijn bij de Pokéstops.

Ook krijgen Pokéfans een extra cadeautje: bij de stops kunnen ze eenmalig een gratis incubator ophalen, waarmee de eieren kunnen worden uitgebroed. Natuurlijk zijn ook de starterpokémons er gewoon nog, zo kom je tijdens de kerstvakantie vaker Charmander, Bulbasaur en Squirtle tegen die je tijdens de extra lang durende lures makkelijker kunt vangen.

Als klap op de kerstvuurpijl zit er deze dagen ook een Pikachu mét kerstmuts in het spel. Extra punten levert het je niet op, maar het is wel een leuk kerstcadeautje voor alle Pokémon Go-fans.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Feestdagen brengen meer baby-Pokémon in Pokémon-Go
Sluiten