Puck Roest
Puck Roest Tech 5 nov 2016 / 20:10 uur

Pixar deelt hartverwarmende korte film

Eens in de zoveel tijd brengt Pixar een korte animatie-film uit. Deze maand hebben we dubbel geluk. Zo’n twee weken geleden konden we al genieten van de emotionele film Borrowed Time. Nu delen de animators een nieuwe korte film genaamd Piper.

De hartverwarmende film gaat over de kleine watersnip Piper. Het jonge vogeltje moet nog leren hoe hij voedsel moet zoeken langs de kustlijn. Maar gelukkig krijgt het beestje daarbij hulp van zijn moeder. De short werd al getoond in de bioscoop voor de film Finding Dory, maar nu kun je de schattige film dus ook gewoon thuis bekijken.

Levensecht

De computeranimaties in de korte film zijn fantastisch en amper van het echt te onderscheiden. Het lijkt bijna alsof je naar een natuurfilm kijkt. De nieuwe film is het werk van Alan Barillaro en de muziek werd geproduceerd door Adrian Belew.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Pixar deelt hartverwarmende korte film
Sluiten