Kasper Hermans
Kasper Hermans Tech 24 okt 2016 / 09:56 uur

‘Ook Instagram gaat livestreamfunctie toevoegen’

Na Facebook gaat ook Instagram een functie toevoegen waarbij het mogelijk is om live video’s te streamen. Zo blijkt uit beelden die de Russische nieuwssite naar AndroidAuthority in handen heeft gekregen.

De applicatie werd tot nu toe uitsluitend gebruikt voor het delen van foto’s en korte video’s met een tekstje erbij. Nu komt er wanneer je naar de camerafunctie schakelt een ‘Insta Go’-knop bij. Ook zijn de streams in de toekomst te plannen.

Instagram zelf heeft nog niets losgelaten over de eventuele streamingsfunctie. Of deze ook per direct voor alle gebruikers beschikbaar zou zijn, is bovendien nog maar de vraag. Over de eventuele releasedatum is evenmin iets bekend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Ook Instagram gaat livestreamfunctie toevoegen’
Sluiten