Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Tech 25 okt 2016 / 09:40 uur

INTERNATIONAL CAPS LOCK DAY: ODE AAN DE KRACHTPATSER

HET IS 22 OKTOBER EN DAT BETEKENT: INTERNATIONAL CAPS LOCK DAY! ZET VANDAAG LEKKER JE CAPS LOCK AAN, WANT HET MAG ALLEMAAL. LAAT DIE SCHREEUWENDE STEM IN JE HOOFD AAN HET EINDE VAN DE DAG SCHOOR ZIJN. DIT IS WAAROM WE NIET ZONDER CAPS LOCK KUNNEN:

WAAR ZOUDEN ONZE BESTE VRIENDEN, DE YOUTUBE-VLOGGERS, ZIJN ZONDER CAPSLOCK? HUN TITELS STAAN ALTIJD EN EEUWIG IN DE SCHREEUWENDE LETTERS. ZELFS TIM HOFMAN, DIE NIET EENS VLOGS MAAKT MAAR ECHTE AFLEVERINGEN VOOR PROGRAMMA #BOOS, ZET ZIJN AFLEVERINGTITELS IN CAPS LOCK. BLIJKBAAR TREK JE DAARMEE (EN MET TITELS ALS ‘MIJN EERSTE ZOEN EN HOE HET NIET MOET’) DE AANDACHT OP HET PLATFORM.

VOOR AL DEZE YOUTUBERS DUS EEN WARE MUST: DE O ZO GELIEFDE CAPS LOCK. ZIJ ZIJN NATUURLIJK NIET DE ENIGE MET EEN ECHTE LIEFDE VOOR HET KNOPJE. WAT DACHT JE VAN BOZE MENSEN OP TWITTER? DIE ZIJN PAS ECHT BOOS ALS ZE CAPS LOCK GEBRUIKEN.

https://twitter.com/i/status/786032625882234880

EN OOK JIJ ZAL VAST WEL EENS GEVOELD HEBBEN DAT JE CAPS LOCK ECHT MOEST GEBRUIKEN. MISSCHIEN NIET OMDAT JE BOOS WAS, MAAR JUIST BLIJ. BIJVOORBEELD ALS HET TEAM DAT JIJ SUPPORT, EINDELIJK WEER EENS SCOORT.

https://twitter.com/dabhyunq/status/785135924816535556

WE HOUDEN DUS ALLEMAAL VAN CAPS LOCK, MAAR HOE JE HEM OOK GEBRUIKT, ZORG IN IEDER GEVAL DAT JE HET NIET VERKEERD LEEST OF DE FUNCTIE OP EEN IETS TE ORIGINELE MANIER GEBRUIKT.

https://twitter.com/stopdesiredun/status/786110757272489984

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
INTERNATIONAL CAPS LOCK DAY: ODE AAN DE KRACHTPATSER
Sluiten