Daisy Heyer
Daisy Heyer Tech 4 okt 2016 / 19:30 uur

Eindelijk Emoji’s met gemengde koppeltjes

Emoji is nog completer geworden dan ze al waren. Dankzij de film Loving heeft de app namelijk gekozen voor emoji’s waarop koppels van allerlei afkomsten en genders met elkaar te zien zijn. Dit maakt People bekend.

De emoji’s kunnen gedownload worden via de Love-Moji app. De emoji’s zijn ontworpen door Focus Features en is een inspiratie op het verhaal van Richard, een blanke man, en Mildred Loving, een donkere vrouw, die in de jaren ’70 samen wilden zijn en vochten voor de legalisering van gemengde huwelijken.

View this post on Instagram

Love this!! Will you be using these new love-mojis? Love comes in all colors. Now so do emojis. In honor of the Lovings, download the new Love-Mojis, featuring interracial couple emojis. Help share the love and download now at link in bio. #ThisIsLoving #VoteLoving #LoveWins #LoveIsLove #celebratediversity #mixedupclothing #mixedrace #mixedheritage #interracial #multiracial

A post shared by Sonia Smith-Kang (@mixedupclothing) on

Op de app zijn niet alleen donkere, licht getinte en blanke mensen als koppeltjes te zien, maar ook mannen en vrouwen door elkaar. Op de emoji’s is te zien hoe ze zoenen, elkaars hand vasthouden of met een hartje tussen de gezichtjes te zien zijn. De app is nu verkrijgbaar via VoteLoveing.com.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Eindelijk Emoji’s met gemengde koppeltjes
Sluiten