Zoë Boven
Zoë Boven Tech 14 sep 2016

Opgelet! Apple’s iOS 10 update zorgt voor problemen

De nieuwste versie van Apple’s besturingsstysteem heeft wat opstartproblemen. Gebruikers van de iPhone en iPad klagen op sociale media steen en been over apparaten die in de herstelmodus terecht komen na de update naar iOS 10.

Miljoenen gebruikers maakten hun apparatuur dinsdag weer helemaal up-to-date. In plaats van een iPhone en iPad met de nieuwste foefjes, crashte de apparaten bij sommige mensen. Volgens Apple zouden de problemen inmiddels zijn opgelost, toch blijven de klachten binnenkomen.

Niet via Wifi maar via iTunes

Wil je jouw apparaat updaten zonder risico? Dan raadt Apple aan dat te doen via iTunes en niet draadloos via de Wifi.

Mocht deze waarschuwing te laat komen en is je apparaat al gecrasht, dan kan je hier een handleiding vinden om de schade ongedaan te maken. Slecht nieuws voor de digibeten onder ons die geen back-up hebben gemaakt: de kans bestaat dat je alle gegevens op je telefoon of tablet kwijt raakt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste leestips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Opgelet! Apple’s iOS 10 update zorgt voor problemen
Sluiten