Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Tech 19 aug 2016
Leestijd: 1 minuut

Nieuwe pizzadoos is echt werkende dj-tafel

Het is de ultieme combinatie: lekkere pizza en goede muziek. Nu kan je natuurlijk een achtergrondmuziekje opzetten, maar wat als je muziek naar jouw smaak zou kunnen maken met behulp van je pizzadoos? Dat is geniaal.

Dat vond Pizza Hut in de Verenigde Staten ook, dus vonden zij dat het tijd werd dit idee werkelijkheid te laten worden. En tadaaa! Het resultaat mag er zijn, want de kartonnen verpakking werkt echt. Je kunt je nu met pizza in de hand helemaal uitleven als diskjockey.

Hoe dat kan? In de dozen is een bluetooth systeem ingebouwd, dat via je smartphone of laptop kan communiceren met verschillende dj-apps. Zo kun je je favoriete muziek mixen terwijl je van een pizzaatje geniet.

Zoektocht naar de dozen

De Pizza Hut hangt er wel een slimme campagne aan, want ze vertellen de klanten niet waar ze deze speciale dozen precies ontvangen bij hun bestelling. Je zal daarvoor op een digitale zoektocht moeten door @PizzaHutUK te liken. Hier worden zo nu en dan aanwijzingen gegeven over waar je ‘s werelds eerste ‘dj-pizzadozen’ kunt vinden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nieuwe pizzadoos is echt werkende dj-tafel
Sluiten