Remco Visser
Remco Visser Tech 27 aug 2016 / 20:15 uur

Internetters gaan los op virtuele Obama

Het presidentschap van Barack Obama zit er bijna op en het is vrijwel zeker dat hij als enorm moderne president de boeken in zal gaan. Zo is Obama actief op vrijwel elke social media en is hij dol op gadgets.

Zo mocht de machtigste man ter wereld deze week in het Witte Huis virtual reality ervaren. Het beeld van Obama met een vr-bril op zijn neus werd gedeeld door officiële persfotograaf Pete Souza, en dat leidde vrijwel direct tot zeer creatieve grappen op internetters.

View this post on Instagram

President Obama watches a virtual reality film captured during his trip to Yosemite National Park earlier this year. #nps100

A post shared by Pete Souza (archived) (@petesouza44) on

Meme

Meerdere grapjassen gingen namelijk aan de slag met het plaatje, wat leidde tot enorm hilarische resultaten. We hebben er hieronder enkele op een rij gezet.

Rondleiding

Obama bewonderde tijdens zijn virtuele momentje overigens het filmpje Through The Ages, de rondleiding die de president eerder dit jaar opnam in Yosemite Park. Die video, die vooral bedoeld is voor bekijken met een vr-bril, is hieronder te zien in 360 graden-versie.

Through the Ages: President Obama Celebrates America’s Nationa…

Earlier this summer, President Obama and his family visited Yosemite National Park. Today, explore the first-ever virtual reality experience with the First Family in celebration of the National Park Centennial. Available on the Oculus Store for Gear VR with Rift coming soon. (Created by National Geographic, Oculus, and Felix and Paul studios)

Gepostet von National Geographic am Donnerstag, 25. August 2016

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Internetters gaan los op virtuele Obama
Sluiten