Bastiaan Kleinjan
Bastiaan Kleinjan Tech 22 aug 2016 / 08:35 uur

‘Foto’s nieuwe Playstation 4 gelekt’

Op internet zijn verschillende foto’s gelekt van een mogelijke nieuwe versie van de Playstation 4. Het zou gaan om de Playstation 4 Neo, die op 7 september zal worden gepresenteerd.

Er gaan al een tijd geruchten over een nieuwe, krachtigere Playstation 4. Dat deze begin september waarschijnlijk aangekondigd zal worden is dan ook geen verrassing. Er schijnt echter ook een compleet nieuw model van de Playstation 4 op de markt te komen, vertellen bronnen aan The Wall Street Journal. Het gaat om een nieuw model die kleiner en dunner zal zijn.

Uiterlijke en interne verbeteringen

De nieuwe Playstation 4 Neo krijgt zowel wijzigingen aan het uiterlijk als aan de interne prestaties. Zo is de Neo niet meer glimmend, zoals de vorige Playstations, maar wordt hij in matzwart op de markt gebracht. Ook moet hij sneller en krachtiger worden en kunnen games in 4K worden afgespeeld.

Op het forum GeoGaf zijn verschillende foto’s gelekt. Of dit daadwerkelijk foto’s zijn van de nieuwe Neo of dat het om nepfoto’s gaat is niet duidelijk, maar dat er nieuwe versies van de Playstation aan zitten te komen is een kwestie van tijd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Foto’s nieuwe Playstation 4 gelekt’
Sluiten