Remco Visser
Remco Visser Tech 15 aug 2016 / 16:40 uur

‘Drie nieuwe iPads onderweg’

Apple brengt volgend jaar waarschijnlijk drie nieuwe iPad-modellen op de markt. Dat verwacht analist Ming-Chi Kuo, meldt MacRumors.com.

Volgens Kuo werkt Apple aan een goedkope iPad met een scherm van 9,7 inch, een iPad Pro van 10,5 inch en een iPad Pro 2 van 12,9 inch. Het is niet bekend of Apple doorgaat met de iPad Mini. De kleinste iPad is namelijk maar iets groter dan de grootste iPhone, de iPhone Plus.

Verandering

Kuo verwacht ”revolutionaire” veranderingen rond 2018. Het ontwerp van de iPad zou helemaal veranderen. Bovendien zou Apple willen overstappen op amoled-schermen. Samsung en HTC gebruiken zulke schermen al.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Drie nieuwe iPads onderweg’
Sluiten