Puck Roest
Puck Roest Tech 26 jul 2016 / 13:51 uur

Zo broeden luie trainers hun Pokémoneieren uit

Het spel is nog geen week beschikbaar in Japan, toch zijn veel fans nu al klaar met rondlopen voor Pokémon. De creatieve trainers zorgen er daarom op allerlei manieren voor dat hun telefoon zoveel mogelijk kilometers aflegt.

Om zeldzame Pokémon te kunnen verkrijgen, moeten spelers hun Pokémon eieren uitbroeden. Trainers moeten hun ei in een zogeheten Egg Incubator stoppen en een aantal kilometers afleggen. Maar veel Japanse fans hebben daar helemaal geen zin in en blijven liever binnenshuis. Toch weten ze op allerlei slimme manieren er voor te zorgen dat hun eieren uitkomen.

Zo binden ze hun telefoon vast aan een op afstandbestuurbare auto, een speelgoedtreintje en zelfs een robotstofzuiger. Wij hebben de grappigste ‘oplossingen’ voor je op een rij gezet.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zo broeden luie trainers hun Pokémoneieren uit
Sluiten