Sabine de Lucht
Sabine de Lucht Tech 7 jul 2016 / 11:23 uur

Gemeente verwijst mensen zonder internet naar site

Heb je geen toegang tot het internet en woon je in de gemeente Oss? Dan heb je pech als je een parkeervergunning wil aanvragen. In Weekkrant De Sleutel dat huis-aan-huis in Oss wordt verspreid, verwijst de gemeente mensen zonder internet naar een website om een afspraak te maken op het gemeentehuis.

Bellen

Hoewel de intenties van de gemeente goed zijn, moeten mensen zonder internet voordat ze een parkeervergunning aan de Balie BML (Bouwen, Milieu en Leefomgeving) in het gemeentehuis kunnen aanvragen eerst een afspraak maken via het internet. En tja, dát gaat nu juist zo lastig.

Op Twitter gaat een foto rond van de tekst. Wethouder René Peters merkte het plaatje op en vond het ‘best apart’. Gelukkig ziet de gemeente Oss zelf ook in dat de actie niet zo handig was. Ze laten in een reactie aan de wethouder weten dat er ook gebeld kan worden. Het is de vraag of het telefoonnummer via Twitter verspreiden dan wél zin heeft.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Gemeente verwijst mensen zonder internet naar site
Sluiten