Remco Visser
Remco Visser Tech 9 jul 2016 / 16:00 uur

Account Twitter-baas Jack Dorsey gehackt

Hackers hebben ingebroken op het Twitter-account van Jack Dorsey, oprichter en topman van het sociale medium. Verantwoordelijk voor de hack is groep OurHack, die eerder al heeft ingebroken op accounts van Facebook-baas Mark Zuckerberg en Google-CEO Sundar Pichai.

De actie van OurMine lijkt een reclamestunt. De hackers plaatsten enkele tweets op het account van Dorsey, waarin ze lieten weten zijn veiligheid te testen. Engadget wist screenscots te maken van de tweets voordat deze werden verwijderd.

OurMine is een groep hackers die zich aanbiedt om websites en sociale media te beveiligen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Account Twitter-baas Jack Dorsey gehackt
Sluiten