Puck Roest
Puck Roest Tech 13 jun 2016
Leestijd: 1 minuut

Update WhatsApp maakt groepsgesprek overzichtelijker

Je kent het wel. Je zit met acht vrienden in een WhatsApp-groep en alle gesprekken lopen door elkaar. De een praat over de nieuwste Captain America terwijl de ander de wedstrijd Duitsland-Kroatië evalueert. Uitermate irritant. Gelukkig heeft WhatsApp stilletjes een nieuwe functie toegevoegd om ervoor te zorgen dat je gesprekken overzichtelijker worden.

In de gesprekken kun je nu namelijk direct reageren op een bericht van een ander. Doordat je aangeeft voor wie jouw bericht bedoeld is, wordt het gesprek een stuk overzichtelijker. De nieuwe antwoordfunctie gebruik je door een bericht ingedrukt te houden en op ‘Antwoord’ te tikken. Dan verschijnt er een invoervenster onder bericht waarin je kunt reageren.

De meeste WhatsApp-gebruikers kunnen inmiddels gebruikmaken van de nieuwe functie. Lukt het nog niet? Update dan even de applicatie.

Eindelijk gifjes!

De ‘quote’-functie is niet het enige goede nieuws. Binnenkort kunnen we eindelijk ook gifjes versturen via WhatsApp. Ontwikkelaars werken momenteel hard aan deze nieuwe functie en wij kunnen niet wachten!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Update WhatsApp maakt groepsgesprek overzichtelijker
Sluiten