Remco Visser
Remco Visser Tech 29 jun 2016 / 10:50 uur

Uitleg: Hoe werken de Snapchat-filters eigenlijk?

Elke fervente gebruiker van Snapchat heeft ze wel eens gebruikt: de zogenaamde Lenses. De collectie grappige filters veranderen je namelijk in een puppy of een horrorkonijn en dat levert hilarische resultaten op.

Maar hoe werkt deze geinige feature eigenlijk? Achter de schermen vinden er namelijk behoorlijk wat processen plaats om je gezicht in real time in iets anders te veranderen. De tech-afdeling van Vox vroeg zich dit ook af en ging op onderzoek uit.

In onderstaande video wordt nu helder uitgelegd hoe jij je volgers op Snapchat kunt amuseren als konijn of hond.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Uitleg: Hoe werken de Snapchat-filters eigenlijk?
Sluiten