Jessica Heijmans
Jessica Heijmans Tech 26 jun 2016 / 19:05 uur

The Rock maakt trailer voor YouTube debuut

De meeste mensen starten op YouTube met een onhandig en amateuristisch filmpje. The Rock trapt het begin van zijn YouTube avonturen echter af met een teaser die niet onderdoet voor een filmtrailer.

Succes op Social Media

Ongeveer 57 miljoen volgers op Instagram, bijna net zoveel Facebook fans en meer dan 10 miljoen volgers op Twitter, Dwayne “The Rock” Johnson is ontzettend populair op social media. Met veel behind-the-scenes materiaal en foto’s met andere beroemdheden, weet de filmster en voormalig worstelaar dan ook als geen ander om social media in te zetten om zijn eigen werk te promoten.

Vanaf 18 juli is het de beurt aan YouTube, en dat wordt door The Rock op spectaculaire wijze aangekondigd. Hij heeft speciaal voor zijn debuut een trailer geproduceerd waarin een jonge vrouw op zoek gaat naar het grootste geheim ooit. Hierna verschijnt de acteur zelf in beeld en kondigt hij zijn nieuwe kanaal aan. Bekijk de trailer hieronder:

The Rock is onverslaanbaar

Op het YouTube-kanaal zal The Rock naar eigen zeggen motiverende, inspirerende, maar vooral vermakelijke video’s plaatsen. Onder de video plaatste hij het volgende: “EERSTE OPMERKING! Dachten jullie dat jullie mij konden verslaan?? Nee, maar ik ben erg enthousiast om dit YouTube kanaal met jullie te delen.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
The Rock maakt trailer voor YouTube debuut
Sluiten