Jordy Kruse
Jordy Kruse Tech 7 jun 2016 / 10:30 uur

Teaser: Nieuwe FIFA 17

Bij voetballiefhebbers begint het ongetwijfeld al een beetje te kriebelen. Er is namelijk weer een nieuwe versie van het populaire FIFA in aantocht. Vandaag zette EA Sports een teaser van FIFA 17 online.

In de video zien we nog niet veel van de game zelf, maar we zien wel een aantal voetballers die hebben meegewerkt aan het spelletje. Anthony Martial van Manchester United, Eden Hazard van Chelsea FC, James Rodríguez van Real Madrid en Marco Reus van Borrusia Dortmund hebben allen geholpen het spel naar een hoger niveau te tillen. Hun bewegingen zijn gebruikt om de virtuele spelers zo natuurlijk mogelijk te kunnen laten bewegen.

Gamers moeten nog wel even wachten op de nieuwe FIFA, het spel kom na de zomer, op 29 september uit voor pc, Xbox One, PlayStation 4, Xbox 360 en PlayStation 3.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Teaser: Nieuwe FIFA 17
Sluiten