Remco Visser
Remco Visser Tech 7 jun 2016 / 19:50 uur

Pizza en aandelen voor Amerikaanse klanten T-Mobile

De Amerikaanse tak van T-Mobile gaat aandelen uitdelen aan klanten. De promotieactie is volgens het bedrijf uniek in zijn soort.

Alle abonnees kunnen aanspraak maken op een aandeel T-Mobile US, dat maandag iets meer dan 43 euro waard was. Klanten die T-Mobile aanbevelen kunnen daarnaast jaarlijks tot 99 aandelen extra verdienen.

Er worden voor de actie geen nieuwe aandelen uitgegeven, waardoor de aandelenuitgifte niet ten koste gaat van huidige aandeelhouders. De kosten die met de aandelenactie gepaard gaan neemt het bedrijf voor zijn rekening.

Pizza

De op twee na grootste aanbieder van mobiele telefonie in de Verenigde Staten staat in het land bekend om zijn promotieacties. Het bedrijf kondigde tegelijk met de aandelenactie aan elke dinsdag dingen weg te geven aan klanten, zoals gratis pizza’s en filmkaartjes. Eerder kregen klanten al de mogelijkheid om gratis video te streamen buiten hun internetbundel.

Nederlandse klanten van T-Mobile hoeven overigens niet te rekenen op gratis pizza: T-Mobile US staat volledig los van de Nederlandse tak. Wel zijn beide bedrijven dochterondernemingen van Deutsche Telekom.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Pizza en aandelen voor Amerikaanse klanten T-Mobile
Sluiten