Steven Musch
Steven Musch Tech 6 jun 2016 / 13:52 uur

Online trainen om Berghain binnen te komen

Iedereen die in Berlijn is geweest weet dat het bijna onmogelijk is om de club Berghain binnen te komen. De danstent is berucht vanwege het strenge deur-beleid, dat vaak wordt omschreven als compleet willekeurig.

Of je nu een techno-liefhebber bent, hipster, homo, hetero, jong, oud, het maakt eigenlijk niets uit. Beveiliger Sven Marquardt staat erom bekend dat hij soms gewoon een hele rij mensen weg stuurt. Maar meestal worden de mensen die naar binnen willen onderworpen aan drie vragen. Hoe oud ben je? Wie speelt er vanavond? Heb je drugs gebruikt?

Op de Berghain Trainer is het nu mogelijk om het gesprek met de beveiliger te oefenen. De site gebruikt je microfoon en camera om je stem en je lichaamstaal te registreren. Vervolgens krijg je drie vragen voorgelegd van de deurbeveiligers. Bij Metro probeerden we het zelf, maar zelfs bij deze trainer is het moeilijk om binnen te komen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Online trainen om Berghain binnen te komen
Sluiten