Remco Visser
Remco Visser Tech 2 jun 2016 / 07:40 uur

EasyJet lanceert navigatie-sneakers

Met het vliegtuig op vakantie gaan is tegenwoordig een fluitje van een cent. Vrijwel elke bestemming is namelijk te bereiken en dankzij prijsvechters als Ryanair en Easyjet hoeft het bovendien soms niet eens veel te kosten.

Maar wat te doen als je eenmaal gearriveerd bent op je vakantiebestemming? Je wilt namelijk niet als totale toerist met een plattegrond over straat dwalen, om alsnog de weg kwijt te raken. Gelukkig heeft Easyjet daar nu een prima oplossing voor gevonden.

Navigatie

De vliegtuigmaatschappij biedt nu namelijk sneakers aan, die je al lopende helpen de weg te vinden naar tal van bezienswaardigheden. De zolen van de schoenen gedragen zich met behulp van trillingen als een soort navigatie, maar dan aan je voeten.

Hoe het handige reisgadget werkt, zie je hieronder.

Helaas gaat het momenteel alleen nog om een proefballonnetje, maar Easyjet heeft al aangekondigd de sneakers echt te gaan vervaardigden bij genoeg animo op de site van The Barcelona Street Project.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
EasyJet lanceert navigatie-sneakers
Sluiten